BeFunky Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Punce obožujemo džinske, se pa tudi strinjamo, da v naši omari potrebujemo nekaj oblek, kajne? Ta brezčasen kos oblačila prihaja v nešteto stilih, zato je izbira tistega popolnega lahko še toliko težja. Da bo izbira lažja, samo pripravili 10 čudovitih oblek, ki jih mora imeti v omari vsaka ženska.

10 čudovitih oblek, ki jih mora imeti v omari vsaka ženska:

Mala črna obleka (LBD)

Legendarna obleka je klasična in brezčasna, na voljo pa je več različnih stilov. To pomeni, da lahko izberemo točno takšno, ki se najbolje prilagaja naši postavi.

Mala črna obleka (LBD)Odpri galerijo

Rdeča obleka

Rdeča obleka je nasprotje črne obleke – z njo boste v množici izstopale. Ljudje bodo v nas zrli z navdušenjem in občudovanjem. Konec koncev nas ne bo spregledal noben moški.

Rdeča oblekaOdpri galerijo

Maksi obleka

Verjame se, da je dolga obleka primerna le za visoke ženske, a to je le še en mit, ki je že zdavnaj padel. Obleka do tal je videti odlično prav na vsaki ženski. Manjše ženske izberite obleko z razporkom, ženske z oblinami pa raven kroj z vidnim pasom.

Maksi oblekaOdpri galerijo

Oprijeta obleka

Lepota oprijete obleke se skriva v njeni ženstvenosti. Primerna je za vsako priložnost – primerna je za poslovne sestanke, če ji pa dodate še svetel nakit, pa je primerna za večerne izhode. Prednost te obleke je tudi to, da se odlično prilagaja različnim postavam.

Oprijeta oblekaOdpri galerijo

Obleka A-linije

Obleka A-linije je neoprijeta obleka ‘na trapez’. Najbolje je videt na vitkih in manjših ženskah, saj pooseblja žensko krhkost ter naredi privlačno silhueto. Prednost te obleke je to, da optično podaljša spodnji del telesa.

Obleka A-linijeOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: 10 čevljev, ki jih mora imeti vsaka ženska

Srajčna obleka

Obleko je javnosti predstavila Coco Chanel, ki je navadno moško srajco spremenila v elegantno žensko opravo. Obleka se lahko nosi tako podnevi kot tudi zvečer. Odlično se poda tudi k ozkim hlačam.

Srajčna oblekaOdpri galerijo

Bela čipkasta obleka

Čipka je dolgo časa veljala za luksuzno tkanino, privoščili so si jo lahko le bogati. Čipka naredi žensko še bolj ženstveno in še bolj elegantno. Takšne obleke so primerne za zabave in druge družbene dogodke. Odlično so videti v kombinaciji s črnim ali rjavim nakitom.

Bela čipkasta oblekaOdpri galerijo

Koktajl obleka

Za ‘stajliš’ in seksi videz posezite po koktajl obleki. Je veliko bolj udobna in praktična kot pa dolga večerna obleka. Prav tako ne ovira gibanja pri plesu in je odlična izbira za noč v klubu.

Koktajl oblekaOdpri galerijo

Dolga večerna obleka

Čeprav boste dolgo večerno obleko bolj poredko vzele iz omare, jo je dobro imeti v rezervi. Nosite jo lahko za uradne priložnosti, kot je na primer poroka, posebno praznovanje ali pa uradni sprejem, ki se začne po 7. uri zvečer.

Dolga večerna oblekaOdpri galerijo

Udobna obleka za vsak dan

Preprosta, cenovno dostopna ter udobna obleka je popolna izbira za vsak dan. Ne glede na to, ali se odpravljate na faks, na sprehod ali v kino, v tej ‘stajliš’ obleki vam bo udobno skozi cel dan.

Udobna obleka za vsak danOdpri galerijo
ženske frizure 2017 blorange Ženske frizure 2017: trend barvanja las za letošnje leto je “blorange” soliver januar s.Oliver razveseljuje s prvimi pomladnimi kolekcijami BeFunky Collage Lepotni trend 2017: bo t. i. negativni prostor najbolj vroč lepotni trend 2017? Barvite pričeske, ki se svetijo v temi Pričeske 2016: barvite pričeske, ki se svetijo v temi · · ·