KbwPb6Y
V zraku · buzz buzz

Ob teh 10 dekoracijah doma za noč čarovnic vam bo zagotovo zastal dih. Gre namreč za prave mojstrovine!

Pravi entuziasti so za to, da prestrašijo bližnje, pripravljeni storiti praktično vse. Ob katerih 10 čarovniških dekoracijah, ki so jih razkrili uporabniki spletne skupnosti BoredPanda, vam bo zastal dih?

1. Hiša staršev

Ali je v letošnjem letu prišel čas, da izvedete potegavščino za starše? Zagotavljamo vam, da jih boste s takšno dekoracijo šokirali.

2. Paleta, rdeča luč in umetne roke

Zombi, ki se želi povzpeti na površje, bo nagnal strah v kosti vsakemu mimoidočemu.

3. Projekcija

Vaš spanec zmotijo kriki, nato pa se ozrete proti oknu in opazite tole?! Če ob tej strašljivi projekciji ne otrpnete od strahu, je z vami nekaj narobe.

4. Neznani leteči predmet

Po tem, ko se zbudite in prilezete iz postelje, na svojem dvorišču opazite strmoglavljen neznani leteči predmet. Ali ste prepričani, da je vaših sanj že konec?

5. Hiša Michaela Myersa

Soseda, kot je morilec Michael Myers, ki ga poznamo iz serije filmov Noč čarovnic, si ne želi nihče. Le upate lahko, da se ne odloči postaviti hiše v vaši ulici.

6. Izumrli trendi

Z inovativno idejo je navdušil nek moški, ki je na svojem dvorišču postavil spomenike svetovnim trendom, ki so izumrli v letu 2017 in 2018.

7. Strašljiva hiša

Noč čarovnic je praznik v znamenju oranžne barve, buč, smrti in pekla. V skladu s tem prepričanjem je okrašena hiša, v katero si ne boste upali stopiti.

8. Klovn

Film Tisto (It, 2017) je navdahnil kreativca, ki je pločnik okrasil s fotografijo zlohotnega klovna Pennywise.

9. Okostnjaki

Kaj narediti, če se pred vašo hišo znajdejo okostnjaki, ki vas na vsak način želijo umoriti? Odgovora na to vprašanje vam žal ne moremo ponuditi.

10. Piratska ladja

V ustvarjanje te piratske dekoracije je bilo vloženega veliko dela. Trud je bil vsekakor poplačan.


Cold-Weather-Movies-082215 4 nenavadne stvari, ki jih mraz naredi tvojemu telesu Temu se ne moreš izogniti: življenjske resnice, ki jih mora sprejeti vsak moški Temu se ne moreš izogniti: življenjske resnice, ki jih mora sprejeti vsak moški Hiška, v celoti izdelana iz čokolade Saj ni res, pa je! Hiška, v celoti izdelana iz čokolade, ki jo lahko najamete Najbolj nadležne stvari, ki jih ljudje počnemo v javnosti in spravljamo drug drugega ob živce Najbolj nadležne stvari, ki jih ljudje počnemo v javnosti in spravljamo druge ob živce · · · ·