Vernazza, Italija
Utrip mesta · destinacija

Ste se že kdaj vprašali, kje na svetu so sončni zahodi najlepši? Preverite 10 top destinacij, ki navdušijo vse željne potovanj in odkrivanja najbolj romantičnih in popolnih delčkov sveta (za opazovanje najlepših sončnih zahodov).

Vsi ljubitelji potovanj in odkrivanja novih obzorij, preverite 10 destinacij, ki odgovorijo na vprašanje “Kje na svetu so sončni zahodi najlepši?”. Svet je poln kotičkov, ki nudijo izjemna doživetja in samo čakajo, da jih odkrijemo. Čeprav se nam zdi, da je večina izmed njih predaleč, in da je letalska karta do njih predraga, ni nujno tako, saj se nekateri nahajajo tudi v dosegu naše denarnice. V galeriji preverimo, kje na svetu so sončni zahodi najlepši in najljubše dodajmo na svoj spisek destinacij, ki jih v življenju želimo obiskati.

PREBERITE ŠE: Izjemne “selfie stick” fotografije, zaradi katerih bomo hoteli potovati

Najlepše sončne zahode si oglejte v galeriji

Ohridsko jezero, MakedonijaOdpri galerijo
cover Atlas lepote: noro dobri portreti žensk iz celega sveta Happy kid playing with toy airplane Preživljanje počitnic, ki se zdijo neprimerne za otroke pronounce-place-name-travel-thillophilia-abhisek-das-fb2 Trillophilia: pravilna izgovorjava mest in krajev po svetu Zelena, zlata in vijolična so tipične barve Mardi Grasa v New Orleansu. Karnevalska mesta po svetu · · ·