mamma-mia-cast
Kulturni izbor · film

Če se na kaj lahko zanesemo v filmskem svetu, so to nadaljevanja uspešnih filmov, ki jih vsako leto kar mrgoli. Leto 2018 ne bo nikakršna izjema, saj je napovedana kopica nadaljevanj priljubljenih filmov, ki so v preteklosti prepričali gledalce. Ker filmi še nimajo uradnih prevodov/naslovov, jih bomo zapisali v izvirni obliki.

10 filmskih nadaljevanj, ki prihajajo v 2018:

The Incredibles 2

Priljubljeni Neverjetni so dolga leta čakali na nadaljevanje in zdaj go bodo končno dobili! K eni od najboljših Pixarjevih risank se vrača režiser Brad Bird in večina igralcev, ki so posodili glasove likom. Premiera je napovedana za junij.

Jurrasic World: The Fallen Kingdom

Jurski svet je zaslužil prek milijardo dolarjev in tako postal eden od najbolj dobičkonosnih filmov vseh časov. V nadaljevanju se bo vrnil priljubljeni Jeff Goldblum, ustvarjalci pa obljubljajo dogajanje zunaj zloglasnih portoriških otokov, kjer se odvijajo ostali filmi. Ta filma prav tako prihaja v juniju.

Fantastic Beasts and Where to Find Them 2

Film se resda ni tako dobro odrezal kot tisti o Harryju Potterju, toda magični svet J. K. Rowling se spet vrača. Kot je bilo razkrito v prvem delu, bo tokrat glavni zlikovec Johnny Depp, videli bomo pa tudi mladega Dumbledora v obliki Juda Lawa. Žal šele novembra.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

November pa bo tudi čas za drugega Wreck-It Ralpha, ki bo priljubljenega animiranega junaka ponesel vse do interneta. Gotovo nas čaka nova kolekcija popkulturnih referenc. Na spored prihaja novembra.

Ocean’s Eight

Izganjalke duhov so pogorele, toda to ni ustavilo ženske različice Oceanovih. V filmu bomo lahko ujeli Sandro Bullock, Cate Blanchett, Katie Holmes in druge, svojo prisotnost pa je potrdil tudi Matt Damon, ki bo tako edini povratnik iz prejšnje trilogije. Premiera je napovedana za julij.

Pacific Rim Uprising

Ognjeni obroč je navdušil ‘geekovsko’ kulturo in zdaj se vrača tudi z drugim delom. Odsoten bo režiser Guillermo Del Toro, se bo pa zato ekipi pridružil zvezdnik Vojne zvezd John Boyega. Film je napovedan za marec.

Mary Poppins Returns

Za obuditev legende bo poskrbela Emily Blunt, ki bo nastopila v naslovni vlogi, pridružila pa se ji bosta tudi veterana Colin Firth in Meryl Streep. December bo zagotovo magičen.

Maze Runner: The Death Cure

Labirint je bil eden od tistih mladinskih akcijskih filmov v slogu Iger lakote, in čeprav se je njihov čas iztekel, bo prišel na vrsto tudi tretji del. Ta prihaja januarja, bi ga pa morali videti že letos, toda poškodba glavnega igralca Dylana O’Briena je za dlje časa prekinila snemanje.

The Girl in the Spider’s Web

Dekle z zmajskim tatujem je doživelo ameriško različico, ki je bila zelo solidno sprejeta. Toda kljub temu je bilo treba dolgo čakati na nadaljevanje, ki bo luč sveta ugledalo oktobra prihodnje leto.

Mamma Mia: Here We Go Again!

Novica, ki bo zagotovo razveselila Slovence, saj se vrača tudi Mamma Mia!, ki bo popestrila prihodnji julij. V njej bodo nastopili vsi stari znanci, ki bodo s pomočjo svojih mlajših različic podoživeli mladostne dni.


Alicia-Vikander-as-Lara-Croft-Tomb-Raider-02 Filmski napovednik: Tomb Raider (2018) header-img-efox-1500538115_1100x513 Filmski napovednik: Oblika vode (2017) 130913103032-drazen-petrovic-fist-pump-091313.1280x720 7 znanih osebnosti, ki bi si zaslužile svoje filme All-The-Money-in-the-World-Film Filmski napovednik: All the Money in the World (2017) · ·