brada
V zraku · buzz buzz

Puščanje brade lahko dramatično spremeni videz moškega, britje pa je lahko še bolj šokantno. Nekateri menijo, da brade moškega naredijo ‘bolj moškega’, medtem ko drugi trdijo, da je lepše videti izrazito strukturo kosti. Kaj pa menite vi? Tukaj je 10+ fotografij moških pred in po britju in resnično ne boste verjeli, da gre za isto osebo.

Brade so si v tem svetu že izborile svoj prostor pod soncem. Med drugim  naj bi imele, še posebej tiste goste, dober vpliv na ohranjanje zdravega ravnotežja bakterij na koži (glede na raziskavo, ki so jo opravili 2014 pri Journal of Hospital Infection). Uslužbenci manjše bolnišnice v ZDA, ki so se brili, so imeli višje število škodljivih bakterij na svojem obrazu kot pa tisti, ki so imeli brade – verjetno zaradi poškodbe kože, ki nastane pri britju. Britje pa naj bi med drugim prav tako bilo dobro za odstranjevanje mrtvih kožnih celic.

Težko bi rekli, kaj je bolje ali bolj zdravo, vendar je eno  jasno: brada oziroma britje lahko drastično spremeni videz moškega. Za vas smo zbrali nekaj fotografij pred in po britju in ne boste verjeli, da je na fotografiji ista oseba.

Galerija – 10+ fotografij pred in po britju in ne boste verjeli, da je to ista oseba

Pred in po britjuOdpri galerijo

shutterstock_586218689 Kaj nas pritegne pri nasprotnem spolu na aplikacijah za zmenke? 1_NcoRbURF_cG_UZWC-eDP1g 11 dejstev o Velikih pokovicih, ki jih ne poznajo niti največji privrženci te serije Kapa za nos Tisti, ki vas vedno zebe, pozor! Letos vas bo grela ‘kapa za nos’ Osebe, ki nenehno popravljajo slovnične napake drugih, naj bi bili "nadležni" Osebe, ki nenehno popravljajo slovnične napake drugih, naj bi bile “nadležne” · · · ·