Žalostne resnice sodobnega časa.
V zraku · buzz buzz

Vsako stoletje, ki mu nismo bili priča, je Zemljane tistega časa soočilo z dobrimi in slabimi stvarmi. Za 21. stoletje bi nekateri kritično rekli, da je čas, ko je svet obrnjen na glavo in nam nikoli ni bilo huje – soočamo se s številnimi nepredstavljivimi spremembami ali, kot jih ta italijanski ilustrator poimenuje, žalostnimi resnicami sodobnega časa.

Marco Melgrati je italijanski ilustrator, ki v svojih delih odraža zelo latentno resničnost sodobne družbe. V ilustracijah obravnava teme, kot so kapitalizem, razmerja v digitalni dobi, socialne mreže, ki prispevajo k poneumljanju in idiotizaciji mase.

Ilustracije tega umetnika nas nasmejejo, saj avtor z dobrim odmerkom inteligentnega humorja prikaže teme, ki so del našega vsakdana, če si to želimo ali ne.

ODGOVOR

PREKRASNO ŽIVLJENJE NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

SPOLNO NADLEGOVANJE

ODKLENJENI PROFILI

IZPOVED NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

POLITIČNA KORUPCIJA

EGO

PRAVI STIK

ŠIBKA TOČKA

ZAPELJIVA IN PAMETNA

shutterstock_560410630 Najbolj oboževani ljudje na svetu Zgodba o Ikarju in Soncu. Čudovita, a srce parajoča ilustrirana zgodba o ljubezni Neverjetne obleke Spektakularne obleke francoske oblikovalke te bodo začarale kelly-searle-583444-unsplash Raziskava pravi, da mladi še nikoli niso bili tako nesrečni · · · · ·