Ljudje, ki so nosili pravo majico v pravem trenutku.
V zraku · buzz buzz

Številni oboževalci nosijo majice z motivi svojih idolov, a le redki imajo priložnost, da jih spoznajo v živo. Še manj je takih, ki se z njimi srečajo ravno tedaj, ko nosijo majico z njihovo podobo ali majico, kako drugače povezano z njimi! Spoznajte 10 ljudi, ki so nosili pravo majico v pravem trenutku. Če to ni sreča!

Gotovo ste že slišali za rek ”biti v pravem trenutku na pravem mestu”. Fotografi vedo, da ni iz trte zvit, vsi ostali pa boste to spoznali v nadaljevanju. Redko se zgodi, da srečamo svojega idola, še redkeje, da se z njim slikamo. Če tedaj nosimo še majico z njegovo podobo ali majico, kako drugače povezano z njim, pa je sploh že kičasto. Prav to se je posrečilo deseterici, ki vam jo predstavimo v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Bizarne stvari, ki jih počnejo pari, že dolgo v zvezi

Spoznajte 10 srečnežev, ki so nosili pravo majico v pravem trenutku in so to za večno ovekovečili s fotoaparatom.

10 ljudi, ki so nosili pravo majico v pravem trenutku:

Rosie Huntington-WhitleyOdpri galerijo
Bizarne odvisnosti. Ti ljudje imajo najbizarnejše odvisnosti na svetu! Opazite "nagca" na fotografiji? Opazite nagce na teh fotografijah? Lesene skulpture živali izrezljane z motorno žago. Jürgen Lingl-Rebetez: umetnik z motorko Bizarne reči, ki jih počnejo pari, ki so že dolgo skupaj Bizarne stvari, ki jih počnejo pari, že dolgo v zvezi ·