1x03-ezra-fitz-18289967-1280-720
V zraku · buzz buzz

Privlačen moški je mešanica različnih dejavnikov: videza, karizme, humorja … in očitno tudi poklica. Pri teh 10 moških poklicih se namreč dekletom šibijo kolena. Tudi ti padaš na takšne?

Ženske moške premerijo od glave do pet, ne le v fizičnem smislu, temveč jih zanima tudi, s čim si služijo kruh. Nekateri poklici so spodobni, kot je bančnik, drugi zanimivi, kot je direktor pogrebnega zavoda … in ne glede na to, kaj je moški po izobrazbi, pa poklic pove veliko o njem. Ženske tega sicer ne bodo priznale, a tudi poklic moškega naredi seksi, zato res ni vseeno, kaj v življenju počnete! Če vas zanima, kateri ženski poklici pa moškim zamajejo tla pod nogami, pa kliknite na povezavo spodaj! Tudi tam vas čaka nekaj presenečenj!

Galerija: 10 najprivlačnejših moških poklicev

Gradbeni inženirOdpri galerijo

Vas zanima, kakšne poklice imajo moški, ki so nagnjeni k varanju?

Ashley Madison, spletno mesto za izvenzakonske afere, je s pregledom podatkov uporabnikov, ki so pridružili storitvi od leta 2002 naprej, ugotovilo, katere so najpogosteješi poklici ženskih in moških članov, ki varajo.

7. Medicina: 5 %

Zanimivo je, da po podatkih spletnega mesta Ashley Madison, najpogostje varajo prav ženske, ki delajo na področju medicine (23 odstotkov), pri moških pa je trend obraten – v tem poklicu je “le” 5 odstotkov moških, ki skačejo čez plot. Ker gre za precej stresno delo, bi lahko sklepali, da se tako sproščajo ventili, a to še zdaleč ni opravičilo.

6. Marketing in komunikacije: 6 %

Strokovnjaki za trženje in komunikacije so se uvrstili na šesto mesto najpogostejših poklicev moških, ki varajo. Morda se ljudje, ki dobro komunicirajo in prodajajo zgodbe, lažje izognejo zasliševanju partnerja ali pa njegovi sumničavosti.

5. Finance: 8 %

“Le” 8 odstotkov moških, ki dela v financah, skače čez plot. Za službo, ki je prav tako precej stresna, bi morda pričakovali nekoliko večji odstotek.

4. Maloprodaja & gostinstvo: 8 %

Med nezveste moške sodi tudi 8 odstotkov tistih, ki delajo v maloprodaji in v gostinstvu. V tem poklicu ustvarja 9 odstotkov žensk, ki so nezveste, kar pomeni, da sta spola tukaj precej izenačena.

3. Podjetništvo: 11 %

Podjetniki so na tretjem mestu z 11 odstotki, enako število odstotkov je tudi ženskih podjetnic.

2. Informacijska tehnologija (IT): 12 %

IT-jevci veljaljo za sramežljive, a glede na podatke spletnega mesta Ashley Madison temu še zdaleč ni tako. V tem poklicu dela kar 12 odstotkov moških, ki varajo!

1. Obrtne dejavnosti (vodovodarji, električarji, itd.): 29 %

Obrtne dejavnosti so se uvrstile na vrh seznama! Zanimivo pa je, da na tem področju delujejo “le” 4 odstotki žensk, ki skačejo čez plot.


dbc_170663 1. december je svetovni dan boja proti aidsu: 5 filmov, ki si jih danes poglej HOFERdostava.si 3 HOFER bo od zdaj omogočal tudi spletno nakupovanje kyle-nieber-rvccvANMaTE-unsplash Babica po mamini strani: zakaj nam je zaznamovala življenje in zakaj nas ima tako rada! shutterstock_1187034616 CityJob 2019: Bi pisal za nas? ·