Slavne disfunkcionalne družine
V zraku · buzz buzz

Pregovor pravi, da lahko izbiramo prijatelje, medtem ko družine ne moremo. Nekaterim sreča žal ni bila naklonjena. Vse družine imajo težave, a obstajajo družine, ki imajo konflikte in zlorabe zapisane v genih. Predstavljamo 10 najbolj disfunkcionalnih slavnih družin.

Disfunkcionalne družine so vse družine, v katerih redno prihaja do konfliktov in zlorab, ki jih izvajajo posamezni družinski člani. Medtem ko pri večini družin to velikokrat ostane za štirimi stenami, slavni velikokrat nimajo te sreče, saj so zaradi medijev, ki jih obletavajo kot spomladi čebele cvetove, stalno na očeh javnosti.

PREBERITE ŠE: Vsaka država ima svojo Kim Kardashian – kdo so?

O njih vemo vse, do najmanjših podrobnosti. V nadaljevanju vam predstavljamo 10 najbolj disfunkcionalnih slavnih družin, ki medijske strani bolj kot s svojimi dosežki polnijo s kontroverznostmi, ob katerih se zgražamo in hkrati zabavamo. Več denarja in slave ko imajo, bolj na kislo se zdi, da jim gre. Se strinjate? Kdo je vaš kandidat za najbolj disfunkcionalno slavno družino? Kardashianovi, morda Osbornovi?

10 najbolj disfunkcionalnih slavnih družin:

GoPro posnetek v obratni smeri Nagrada GoPro Awards tudi v roke tega nenavadnega posnetka iz Novega Sada 10 različnih tipov odnosov – v kakšen sta pa vidva? 10 tipov odnosov – v kakšnem sta pa vidva? Who-Plays-Hardin-Scott-After-Movie Tega nihče ne bo priznal: najbolj nenavadni strahovi pri spolnosti! kakogaobnoreti Kako ga obnoreti — moškega, ki ti je všeč? ·