Luksuz :)
V zraku · buzz buzz · V zraku · shopping

Z bogastvom so vrata ekskluzivnih klubov odprta vsem tistim posameznikom, ki jim s povabilom uspe vstopiti v svet popolne ekskluzive, pod pogojem da “skrivajo” pod palcem velike vsote denarja. Eden takšnih klubov je klub ekskluzivnih kreditnih kartic, s katerim so bogati deležni posebnih storitev in servisov o katerih navadni smrtniki lahko le sanjamo. Tako smo si drznili pokukati v svet bogatih in se prepričati kaj jim ponujajo najbolj ekskluzivne kreditne kartice na svetu.

Dostop do ekskluzivnih kartic vsekakor ni enostaven. Nekatere so tako ekskluzivne, da jih ponudniki pripravijo za izbran krog imetnikov, ponavadi le nekaj sto. Tako z njimi dostopajo do prav posebnih storitev, kot so privatni apartmaji na letališčih, posebne nadgradnje sob v najbolj luksuznih hotelih in posebni prevoze z zasebnimi letali, itd… Seveda takšne kartice uporabljaja zgornji 1% svetovne populacije, le taki, ki letno preko tega magičnega plačilnega sredstva obračajo 6 mestne številke. Včasih pa so te kartice tako skivnostne, da javnosti ni znano kdo jih lahko dobi in pod kakšnimi pogoji. Tako, stopimo v svet neizmernega zapravljanja.

Poglejmo si zanimivo kolekcijo 10-ih najbolj eskluzivnih kreditnih kartic

10. Črna brazilska MasterCard bančne skupine Santander Group; Le 3000 nosilcev karticeOdpri galerijo
Brendan Fitzpatrick, instagram.com/brendanfitzp Kako izgledajo Instagram profili bogatih in razsipnih? cover-vittorio-brumotti-stunts-better Neverjetni triki s cestnim kolesom & freestyle umetnik Brumotti cover Bizarni japonski izumi Foto: Letstravelmag V avstralskem Sydneyu te dni poteka praznik iluminacije in inovacije