(bonus) Metelkova - Ljubljana: Za našo prestolnico pravijo, da je novi Berlin. In kar je za Berlin Kreuzberg je za Ljubljano Metelkova, in kar sta za Kreuzberg klub SO36 in Das Hotel, sta za Metelkovo klub Tifanny hostel Celica.
Utrip mesta · destinacija

Kdorkoli misli, da so hipsterji muha enodnevnica, naj se enkrat sprehodi po mestnih predelih, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju, in kdor misli, da jih je na svetu malo, naj si pri enemu od njih sposodi kultne Ray-Ban dioptrijske okvirje, vtakne leče in še enkrat dobro pogleda. Kajti ne samo, da jih najdete v vseh svetovljanskih mestih, danes imajo že celo ‘svoje’ soseske.

Ja, morda je njihov modni slog iz mode, a hipsterji kot taki iz mode gotovo ne bodo šli kar tako. Lahko bi celo rekli, da gre za nekakšen podaljšek hipijevske filozofije- ki potemtakem nikoli ni zares odšla, le daljši dopust si je vzela- čeprav ti dve subkulturi verjetno več stvari ločuje kot združuje. Zato če bi radi res pristen vpogled v življenje hipsterja in se na lastne oči prepričali da je hipsterstvo še kako oprijemljiv pojem (tako močno oprijemljiv kot njihove hlače), vam priporočamo obisk vsaj ene od 10 največjih hipsterskih kolonij na svetu, ki jih najdete v spodnji galeriji.
PREBERITE ŠE: 20 najlepših cest, ki bi jih morali prevoziti vsaj enkrat v življenju

Williamsburg - New York: Če bi hipsterji imeli meko, bi se ta imenovala Williamsburg. Pozabite Portlan, Boulder in Seattle. Metuljčki, trilbyji (klobuki iz mehke klobučevine), semiš čevlji in fotoaparati okoli vratu so zares doma v »Billyburgu«.Odpri galerijo
socialpool_00 Bazen sredi puščave Mojave. Ne, to ni fatamorgana! Berlin1 City mestne plaže: Berlin, Nemčija #4 1_destinacija_kornati_ NUJNO ZGORAJ Kornati – čudovita navtična destinacija paris_plage_2002_Paris Tourist Office_Photographer_Amelie Dupont City mestne plaže: Pariz, Francija #4 · · · · · · · ·