41975219_315862089217503_1206293320885169250_n
V zraku · tehnologija

Med delovnim tednom življenje kaj hitro postane dolgočasno. V dnevih, ko se kazalci na uri premikajo še posebej počasi, je vsaka popestritev dobrodošla. Čas bo po zaslugi novega brezžičnega zvočnika minil, kakor bi mignil.

Zvočnik s povezavo Bluetooth bo z oddajanjem vaše najljubše glasbe popestril še tako turoben dan. Na katere lastnosti te prenosne naprave morate biti ob nakupu najbolj pozorni?

Na vrhu seznama se nahajata kakovost in jakost zvoka, pozabiti pa ne smemo niti na funkcije, prilagojene različnim tipom uporabnikov. Če boste izbrali katerega izmed teh 10 brezžičnih zvočnikov, svoje odločitve gotovo ne boste obžalovali.

HARMAN KARDON SOUNDSTICKS

Tridelni zvočnik z močjo 40 W lahko uporabljate tudi kot domači zvočni sistem. Zahvaljujoč brezžični tehnologiji Harman TrueStreams se z njim lahko povežete prek vsake Bluetooth naprave (tablice, prenosnika, pametnega telefona …).

harmankardon.com

APPLE HOMEPOD

Applov zvočnik, ki ga odlikuje ergonomska oblika, se lahko pohvali z zelo zmogljivim nizkotoncem. Slednjega odlično dopolnjuje 7 visokotonskih zvočnikov. HomePod ponuja vrsto Applovih aplikacij, kot so Apple Podcasts, AirPlay, Apple Music in iTunes.

apple.com

JBL BOOMBOX

JBL-jevo napravo poganja baterija s kapaciteto 20.000 mAh, ki vam omogoča neprestano predvajanje glasbe. Zvočnik je vodoodporen, zato se bo izkazal pri organizaciji hišne zabave. V njegovem ohišju se skrivajo 4 visokokakovostni pretvorniki in 2 bas radiatorja.

jbl.com

SONY GTK XB90

Tehnologija Extra Bass Sonyjevemu zvočniku zagotavlja oddajanje globokega zvoka s preprostim klikom na gumb. V aplikaciji Music Center, v kateri je mogoče aktivirati svetlobne in DJ-učinke, lahko uporabniki zvočno izkušnjo prilagodijo po svoji meri.

sony.com

BOSE SOUNDTOUCH 30 WIRELESS SPEAKER

Najzmogljivejši brezžični zvočnik ameriškega podjetja Bose se zanaša na tehnologijo Waveguide, ki poskrbi za bogat in poln zvok. Izkazal se bo pri sodelovanju z glasbenimi aplikacijami, kot sta Amazon Music in Spotify, hkrati pa podpira digitalno asistentko Alexo.

bose.com

MARSHALL WOBURN

Woburn pozornost vzbuja z modernim dizajnom v zlati barvi. Z njim se je mogoče povezati tako prek omrežja Bluetooth kakor tudi prek 3,5-milimetrskega, RCA in optičnega priključka. 90-vatni zvočni sistem je nadvse lahek, zato ga lahko brez težav prenašate po svojem domu.

marshallheadphones.com

SONOS PLAY:5

Zvočnik Play:5 se je sposoben povezati z vsemi zvočniki blagovne znamke Amazon Echo, v kombinaciji s katerimi bo popestril dogajanje v vašem domu. Za zavidljivo jakost zvoka skrbi kar 6 ojačevalcev.

sonos.com

BOSE WAVE SOUNDTOUCH SYSTEM IV

S pomočjo Bosejevega izdelka boste v okviru svojega doma priredili pravi koncert. Zvočnik s tehnologijo Waveguide, ki ga lahko upravljate tudi glasovno in daljinsko, omogoča prednastavitev 6 seznamov predvajanja.

bose.com

BOWERS & WILKINS ZEPPELIN WIRELESS

Zvočnik, v ohišju katerega najdemo dva visokotonca, dva gonilnika s tehnologijo FST in 6,5-palčnega nizkotonca, bo rešil vse težave. Do funkcij AirPlay, Bluetooth aptX in Spotify Connect lahko dostopate z le enim dotikom.

bowers-wilkins.eu

VIFA COPENHAGEN 2.0

Edistven zvočni sistem, ki je prekrit z okolju prijaznim ovitkom iz volne, je združljiv z napravami iOS, Android in PC. Za ustvarjanje kakovostnega zvoka sta zadolžena visokotonca z mehko kupolo in nizkotonca Force Balance.

viva.dk


2018-10-24_UrineBrick Tukaj je prva bioopeka, proizvedena iz človeškega urina mitchell-hollander-205952-unsplash Najboljše pametne ure za moške in ženske 2018 Organicer Organicer: izjemno praktičen pametni rokovnik, zasnovan v Sloveniji alvaro-reyes-500037-unsplash Katere vaše osebne podatke hrani Apple in kako jih prenesti? · · ·