1680__1050__auto__-wp-content-uploads-annuaire-image-piscine-resort30108
Utrip mesta · destinacija

Pri Travel+Leisure vsako leto prosijo bralce, naj glasujejo za najboljši hotel na svetu. Glasovanje poteka na podlagi naslednjih kriterijev: udobje, lokacija, storitve in skupna ocena. Na podlagi tega nato sestavijo lestvico najboljših hotelov na svetu. In letošnji seznam vam lahko povzroči resen primer ‘potovalne mrzlice’. Tukaj je 10 trenutno najboljših hotelov na svetu.

10 najboljših hotelov na svetu (2017):

10. Roosewood Cordevalle, Kalifornija, ZDA

Hotel je znan predvsem po svoji odlični gurmanski ponudbi. S sezonskimi meniji, ki jih sestavljajo sestavine lokalnih pridelovalcev ter zelenjava in zelišča z lastnega vrta, obljubljajo “izredno gastronomsko izkušnjo, ki ustvarja pristno povezavo z okolico”.
rosewoodhotels.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): Roosewood Cordevalle, Kalifornija, ZDAOdpri galerijo

9. The Inn at Willow Grove, Virginija, ZDA

Zgodovinski hotel, katerega korenine segajo v leto 1778, ni le eden od najboljših na svetu, temveč je tudi tretji najboljši v ZDA in najboljših hotel na jugu ZDA. Pohvali se lahko z južnjaškim šarmom, vsako bivanje pa vključuje storitve osebnega butlerja.
innatwillowgrove.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): The Inn at Willow Grove, Virginija, ZDAOdpri galerijo

8. Cavas Wine Lodge, Mendoza, Argentina

V Mendozi v Argentini se nahaja 18-sobni butični hotel, ki ga obdaja dobrih 22 hektarjev vinogradov. Nedvomno raj za vse, ki ljubite vino.
cavaswinelodge.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): Cavas Wine Lodge, Mendoza, ArgentinaOdpri galerijo

7. Triple Creek Ranch, Montana, ZDA

Ranč se nahaja v osrčju Skalnega gorovja v ZDA. Rustikalna eleganca, gurmanska kuhinja, odlična vina ter topel in prijeten petzvezdnični resort sredi gozdov in gora.
triplecreekranch.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): Triple Creek Ranch, Montana, ZDAOdpri galerijo

6. Tswalu Kalahari, Južna Afrika

Ljubite naravo? Le kje bi lahko bolje izkusili divjino kot pa v južnoafriškem zasebnem rezervatu, kjer lahko dobesedno spite na prostem v savani.
tswalu.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): Tswalu Kalahari, Južna AfrikaOdpri galerijo

5. Gibb’s Farm, Tanzanija

Gibb’s Farm se nahaja v severni Tanzaniji na zgodovinski plantaži kave ter nudi prijetno počitniško izkušnjo. Vabijo vas simpatične hiške z lastno verando ter kaminom. Romantika na kvadrat.
gibbsfarm.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): Gibb’s Farm, TanzanijaOdpri galerijo

4. Kauri Cliffs, Matauri Bay, Nova Zelandija

Kauri Cliffs je luksuzni resort na robu gozda Totara s pogledom na Tihi ocean. Odlikujejo ga domačnost, veliki zračni prostori in čudoviti kamini.
kauricliffs.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): Kauri Cliffs, Matauri Bay, Nova ZelandijaOdpri galerijo

3. Bush Creek Ranch, Wyoming, ZDA

Prav tako eno od najbolj vrhunskih letovišč v ZDA je razkošni ranč v velikosti več kot 12 tisoč hektarjev. Ponaša se s čudovitim hribovjem, zelenimi dolinami, bujnimi gozdovi in veličastnimi skalnatimi formacijami, ki ustvarjajo okolje, kamor lahko pobegnete.
brushcreekranch.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): Bush Creek Ranch, Wyoming, ZDAOdpri galerijo

2. The Brando, Tetiaroa, Francoska Polinezija

Ko je Marlon Brando leta 1962 snemal film Upor na ladji Bounty (1962), se je zaljubil v otok Tetiaroa v Francoski Polineziji. Zato je naredil to, kar bi storil vsak – kupil je otok in ga spremenil v drugi najboljši hotel na svetu s 35 zasebnimi vilami, vsako z lastnim bazenom in zasebno plažo.
thebrando.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): The Brando, Tetiaroa, Francoska PolinezijaOdpri galerijo

1. Nihi Sumba Island, Sumba, Indonezija

Nekoč Nihiwatu, danes Nihi Sumba, je najbolj razkošen hotel, najboljši na svetu. Na otoku je na 227 hektarjih le 33 vil. Intima torej ni vprašanje.
nihihotels.com

10 najboljših hotelov na svetu (2017): Nihi Sumba Island, Sumba, IndonezijaOdpri galerijo
Hišica na drevesu v Atlanti je najbolj priljubljen Airbnb na svetu. To je najbolj priljubljen Airbnb na svetu 1000-500-citymagazine-cover Hotel Star Wars: najbolj pustolovski hotel na svetu shutterstock_230424784 To je najboljše evropsko mesto – že 10. leto zapored! Museum der Illusionen: fitnes za vaše možgančke zdaj tudi na Dunaju Museum der Illusionen: fitnes za vaše možgančke zdaj tudi na Dunaju · · · · ·