TATU NA HRBTENICI
V zraku · buzz buzz

Tetovaže so v zadnjih letih svojo mejo popularnosti tako rekoč presegle – vse generacije z njimi krasijo svoje telo, če pa želite biti izvirni in drugačni, je tu 10 + najboljših idej za tatu na hrbtenici.

Verjetno ste presenečeni, če spoznate osebo, ki nima tatuja, saj jih tako rekoč vsak danes ima. Vedno več pa je tudi takšnih vzorcev, ki smo jih vsi že neštetokrat videli. Če ne bi radi bili monotoni, vam predlagamo, da si ogledate teh 15 tatujev, ki bodo morda postali vaš navdih, ko se boste odpravljali na poslikavo svojega telesa.

View this post on Instagram

Веточка персика 🌸🌸🌸🌿

A post shared by Pis Saro🍃 (@pissaro_tattoo) on

8 dejstev o kinu, ki se jih marsikateri filmofil ne zaveda 8 dejstev o kinu, ki se jih marsikateri filmofil niti ne zaveda MINI-hatch-royal-wedding-prince-harry-meghan-markle-designboom1800 Mini, narejen posebej za britansko kraljevsko poroko Materinski dan 2018. Materinski dan: v objektiv ujeta vez med materami in otroki v različnih delih sveta IKEA PROSI MIMOIDOČE, DA 30 DNI USTRAHUJEJO RASTLINO, IN REZULTATI ODPIRAJO OČI! Ikea prosi mimoidoče, da 30 dni ustrahujejo rastlino, in rezultati odpirajo nove poglede! · · ·