PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

V času milanskega tedna mode se v italijanski modni prestolnici vse vrti okrog mode in lepote. Kljub temu ne pozabimo, da so Italijanke že od nekdaj slovele po svojem izrednem seksapilu. Predstavljamo vam deset najlepših Italijank vseh časov.

Milanski teden mode, ki se odvija te dni, je obdobje živahnega dogajanja, ko ceste modne prestolnice zavzamejo modno ozaveščene lepotice iz vsega sveta. Vendarle se lahko le redke kosajo s prelepimi Italijankami, za katere se zdi, da se že rodijo z vročo krvjo in privlačnim seksapilom. V galeriji si oglejmo fotografije desetih italijanskih lepotic, katerih lepota je skoraj brezčasna. Predstavljamo vam deset najlepših Italijank vseh časov.

PREBERITE ŠE: Ikea+Lego: ko združimo pohištvo in Lego skulpture

Sophia Loren - igralkaOdpri galerijo
john-malkovich-iconic-portraits-recreations-sandro-miller-10 John Malkovich je poustvaril fotografije znanih portretov WEB_Img_01-1000x547 Natečaj: Prijave na 2ndSkin le še do 30. novembra! funny-jumping-cats-21__880 Ko mačke v zraku izvajajo “nevarne” karate udarce Saving a Penny for the Rainy Day 10 nasvetov, kako na mesec prihraniti vsaj 100 evrov · · ·