shutterstock_372504415
Utrip mesta · moda · ženska moda

Poletje se uradno bliža h koncu, kar pomeni, da smo še nekaj dni oddaljeni od najboljše sezone v letu, jeseni. Le redke stvari so tako zadovoljive kot lak za nohte v umirjenih tonih, ki se skoraj vedno ujame z barvo tvojega puloverja. Pripravite se, pred vami je 10 barv lakov za nohtov, ki bodo to jesen prevladovali.

Tukaj je 10 jesenskih odtenkov lakov za nohte, ki bodo to jesen pravi hit … in odlična izbira za vaše nohte.

Barva jajčevca

Ta temnejši barvni odtenek jajčevca ima prav dovolj svežine, da se ne boste počutile dolgočasno.

Ogljeno siva

Ta nevtralni odtenek se bo odlično podal k srebrnim prstanom, ki bodo poskrbeli za vibracije 90. let prejšnjega stoletja.

Kremna karamela

Ta čudovit motni odtenek je barva karamele in čaja masala, ki je na nohtih videti super okusno (dobesedno).

Temna bordo rdeča

Ta izjemno temna in zapeljiva bordo rdeča barva vas bo spomnila na kozarec vašega najljubšega rdečega vina.

Mavrična modro-vijoličasta

Temnemu laku lahko odvzamete občutek in pridih grungea tako, da izberete odtenek z bleščicami.

Dimljena rdeča

Živahen rdeč poletni lak lahko umirite s tem globokim, temno rdečim odtenkom.

‘Prašna’ lila

Standardna pastelna vijoličasta barva? Sladka, nedolžna in pomladna. Kaj pa pastelna vijoličasta z nekaj kapljicami sive barve? Jesenski trend.

Barva mlečnega cimeta

Mlečni cimet ne zveni okusno, a resnično bi bilo težko kako drugače opisati ta kremni odtenek, ki laska vsem tonom kože.

Barva črne kave

Čim krajši so dnevi, večja je potreba po močnem espressu v jutranjih urah … ali pa po tem temnem odtenku laka, ki ga je navdihnilo praženje kave.

Greige

Dokaz, da ne moremo soditi odtenka po njegovem čudnem imenu, je ta bež sivkasta barva laka za nohte, ki je umirjena in hkrati sveža.


Jesenska manikura bo v znamenju najbolj prikupnega češnjevega vzorca. Jesenska manikira bo v znamenju najbolj prikupnega češnjevega vzorca ženske frizure 2018 jesen zima Ženske frizure 2018: najlepše frizure za jesen in zimo Balmain jesen/zima 2018 Luksuzna znamka Balmain od sredine septembra naprej tudi v Ljubljani neonske barve Ženska moda 2018: neonske barve so eden izmed ključnih trendov te jeseni · · · · ·