Asos
Utrip mesta · moda · V zraku · shopping

Balonar, ki mu po domače rečemo tudi “trenč”, je elegantna različica dežnega plašča, ki spomni na Audrey Hepburn in ostaja za vedno v modi. Gre za izvrstno investicijo, saj balonar kupimo enkrat in ga nato nosimo leta in leta.

S koncem poletja je prišel čas za jesensko modo. Da bomo po živobarvnem listju zakorakale samozavestno in v stilu, je tu vedno moden balonar. Črn, bež ali vojaško zelen, bo vsako prehodno sezono poskrbel, da bo naš videz “kot iz škatlice”. Balonar je namreč modni kos, ki ga je izredno enostavno kombinirati, obenem pa doda prav vsakemu videzu pridih elegantne brezskrbnosti. Za vse ljubiteljice klasične elegance smo pripravili naš izbor desetih najlepših. V kolikor jih oblečemo v kombinaciji s črnimi (pre)velikimi očali, chic dežnikom in omamno mehko ruto, bo naš styling dosegel jesensko popolnost.

PREBERITE ŠE: Trend: najboljši kosmati slip-on čevlji

Naš izbor destih najlepših balonarjev si oglejte v galeriji

Odpri galerijo

Foto: Annabelle Fleur 10 modnih blogerk z najboljšimi feminilnimi stili cover Korenine evropskega oblikovanja – Slovenija: otvoritev razstave in simpozija R.E.D. projekt Foto: elle.uk Modni vodič: obutev za jesen in zimo 2014-2015 Foto: theodoralexington.com Trend: najboljši kosmati slip-on čevlji · ·