10 najpogostejših vprašanj o seksu, ki smo jih zastavili Googlu
V zraku · buzz buzz

Google nam omogoča, da v le nekaj trenutkih pridemo do odgovora na praktično vsako vprašanje, ki se nam porodi –zato ni nič nenavadnega, da ga povprašamo tudi po nasvetih, povezanih s spolnimi odnosi.

Durexova raziskava izpred let je razkrila, katera vprašanja, povezana s spolnimi odnosi, ljudje najpogosteje zastavljamo Googlu. Nekatera izmed njih so dokaj primerna, medtem ko druga mejijo na absurdnost (to velja predvsem za deveto vprašanje).

Predstavljamo vam 10 najpogostejših vprašanj o spolnostiki smo jih zastavili Googlu. Seveda smo poskrbeli tudi za odgovore, ki vas bodo rešili iz marsikatere zagate.

1. Kje se nahaja G-točka?

Opevana G-točka naj bi se nahajala na sprednji steni vagine, in sicer od 5 do 7,5 centimetrov v globino. Ko se je dotaknete, naj bi začutili majhno in mehko jamico, ki se od ostalega predela vagine nekoliko razlikuje. G-točko je lažje najti, ko je ženska vzburjena, ker naj bi tkivo okrog nje takrat nabreknilo.

2. Kako žensko pripeljati do vrhunca?

Če želite izvedeti odgovor na to vprašanje, je najbolje, da ga svoji partnerki neposredno zastavite. Ženske so si med seboj različne in temu primerno jih zadovoljujejo različne stvari. Nedavna študija je sicer pokazala, da lahko ženskam do vrhunca v kombinaciji z vaginalnim spolnim odnosom pomagate predvsem z globokim poljubljanjem, ročno stimulacijo in oralnim spolnim odnosom.

3. Ali se lahko znebim genitalnega herpesa?

Zdravilo, ki bi ozdravilo okužbo z genitalnim herpesom, naj ne bi obstajalo, a domnevno lahko razmnoževanje virusa v hujših primerih zaviramo z določenimi protivirusnimi zdravili.

4. Kako se znebiti genitalnih bradavic?

Z genitalnimi bradavicami se nikakor ne poskušajte spopadati doma, svetujejo strokovnjaki. Če menite, da imate genitalne bradavice in ste jim bili izpostavljeni, se raje dogovorite za pregled pri zdravniku.

5. Kaj je plosk?

Plosk/gonoreja je pogosta spolno prenosljiva bolezen, ki se večinoma prenaša s spolnim stikom, povzroča pa jo bakterija gonokok.

6. Kako povečati penis?

Strokovnjaki pravijo, da je bolje, da se ne obremenjujete s tem vprašanjem, ker je tehnika pomembnejša. V raziskavi, ki so jo izpeljale tri avstralske univerze, so znanstveniki ugotovili, da je velikost penisa ženskam pomembna le v konceptu moškosti (podobno kot npr. telesna višina).

7. Kako je mogoče izmeriti penis?

Penis lahko izmerite na dva načina, pravijo strokovnjaki – v mehkem in trdem stanju. Ob penis nastavite merilni trak ali ravnilo” in odčitajte dolžino. Preprosto, kajne? :P

8. Koliko star moram biti, da lahko kupim kondome?

Starostne omejtive za nakup kondomov naj ne bi bilo, kar pomeni, da jih lahko kupi vsaka starostna skupina.

9. Kako moški organ vstaviti v ženski organ?

Verjamemo, da ste se ob tem vprašanju vsaj malo nasmehnili. Strokovnjaki pravijo, da se je pred začetkom akcije potrebno prepričati, ali sta na spolni odnos pripravljena oba. Predigra ni obvezna, a če želite, da se vam ženska popolnoma prepusti, ta veliko štje. Ko dosežete erekcijo in se vagina navlaži, je čas, da preidete na naslednji korak.

10. Kako dolgo traja spolni odnos?

Oktobrska anketa, ki jo je izpeljal trgovec spolnih igrač Adam & Eve, je razkrila, da predigra običajna traja nekaj več kot 20 minut, sam spolni odnos pa le 7,3 minute. Do podobnih zaključkov so prišli tudi raziskovalci z Univerze Penn State 
so ugotovili, da je užitek največji pri vaginalnem spolnem odnosu, ki traja med 7 in 13 minut. Seveda pa spolni odnos ni časovno omejen, zato se lahko zabavate, kolikor vama pač ustreza.

shutterstock_630291269 Danes je mednarodni dan golega vrtnarjenja: na vrt “au naturel” shutterstock_354603494 Tako prepoznaš osebo, ki ima pokvarjeno srce! Mame, hvala vam za vse: tako je videti 10 cm odprt maternični vrat Mame, hvala vam za vse: tako je videti 10 cm odprt maternični vrat Surova resnica: kaj so otrokom govorili pred 30. leti in kaj jim govorijo danes Surova resnica: kaj so otrokom govorili pred 30. leti in kaj jim govorijo danes ·