1957: Javni supermarketi so predstavili svojo ponudbo dnevno svežega mleka, ki ga razvaža naokoli prodajalka v avtomobilu.
V zraku · buzz buzz

Povsem ‘normalno’ je, da so trgovine imele nekoč drugačen videz. Ni pa jasno, zakaj so ženske po nakupih množično hodile z navijalkami za lase ali pa se prodajalke med policami izdelkov peljale z avtomobili.

Danes zares lahko vidite marsikaj v nakupovalnih centrih, a množično navijalk v laseh ali avtomobilov med policami ne boste videli. Na teh zgodovinskih fotografijah iz ameriških nakupovalnih centrov boste lahko videli marsikatero zanimivo stvar. Fotografije vam bodo pokazale, kako se je postopoma spreminjal videz trgovin: od majhnih elegantnih ali preprostih vaških trgovin do velikih nakupovalnih središč.

Bi si želeli živeti v ’tistem’ času?

Galerija slik – Trgovine nekoč

1960Odpri galerijo
christopher-campbell-197901-unsplash 15 nenavadnih dejstev o človeškem telesu, ki jim težko verjamemo Takšno je življenje v zraku: stvari, o katerih stevardese ne želijo govorite Takšno je življenje v zraku: stvari, o katerih stevardese ne želijo govoriti truman Iščeš smisel v življenju? Pomembni sta izključno ti dve stvari 14 navad, ki se jim odreči, če želiš živet bolj srečno 14 navad, ki se jim odreči, če želiš živet bolj srečno · · · · · ·