gotye_somebody_that_i_used_to_know
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · glasba

Glasbo lahko dojemamo kot način izražanja, zato ni nič nenavadnega, da glasbeniki želijo svoje delo deliti z javnostjo. Kljub temu pa imamo poslušalci možnost, da pesmi prilagodimo svojemu okusu in jih nekoliko izboljšamo.

Eden izmed preprostih načinov, kako skladbo narediti bolj privlačno, je upravljanje s hitrostjo predvajanja na spletni strani YouTube. Če pesem nekoliko pospešite ali upočasnite, se lahko kaj hitro zgodi, da vam bo občutno bolj prirastla k srcu.

Čeprav mnogi glasbeni izvajalci daljši pesmi pripisujejo višjo umetniško vrednost, pa se verjetno lahko strinjamo, da pesem s prepočasnim ritmom izgubi svoj čar.

Po tem, ko pritisnete na gumb za začetek predvajanja, se z miško pomaknite do ‘koleščka’, ki označuje nastanitve. Nato kliknite na ‘hitrost’ in izberite število 1,25. Predlagamo vam, da ta hitrostni način uporabite pri teh 17 pesmih po izboru Shortlista, ki bodo v trenutku zvenele veliko bolje.

1. Daft Punk – Lose Yourself to Dance

2. Arctic Monkeys – Four out of Five

3. Cranberries – Zombie

4. Oasis – Cigarettes and Alcohol

5. The All-American Rejects – Gives You Hell

6. Dido – White Flag

7. Drake – One Dance

8. Elbow – One Day Like This

9. Gotye – Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

10. Radiohead – No Surprises

11. Giggs – Talking Da Hardest

12. Harry Styles – Sign of the Times

13. Green Day – Wake Me Up When September Ends

14. Prince – Purple Rain

15. Daft Punk – Something About Us

16. Afroman – Because I Got High

17. Gorillaz – Clint Eastwood


Odkar je ta 90-letna babica odkrila fotografijo, nenehno ustvarja smešne fotomontaže, ki so obnorele splet. Odkar je ta 90-letna babica odkrila fotografijo, nenehno ustvarja smešne fotomontaže, ki so obnorele splet Prvega vtisa ne moreš popraviti: te besede bi ženske morale nehati uporabljati! Vrednejše ste, kot mislite: te besede bi ženske morale nehati uporabljati! Pero, ki ga izbereš, razkriva, kakšne so tvoje resnične želje. Pero, ki ga izbereš, razkriva, kakšne so tvoje resnične želje ‘Instaception’ je najbolj odštekan makeup trend na Instagramu v tem trenutku. ‘Instaception’ je najbolj odštekan trend ličenja na Instagramu v tem trenutku · · · · ·