@www.rollingstones.com & Ken Regan
Utrip mesta · svet po moško

V življenju vsakega moškega so trenutki, ko se mu zdi, da mu nič ne gre od rok, ali da ga okolica zatira. Morda potrebuje samo nekaj glasbene motivacije, da premaga vsakodnevne izzive in se na koncu dneva zmagoslavno vrne v svoje domovanje. Naj gre za iskanje nove službe, novega dekleta ali preprosto za trenutno pomanjkanje energije. Frank Sinatra, James Brown, AC/DC in Kanye West so moški, ki imajo glasbeni odgovor za vaše težave.

10. The Boys are Back in Town – Thin Lizzy

Po dolgem času ste se z moškimi prijatelji spet zbrali na enem mestu. Obeta se nočni pohod po mestu in nihče ni varen pred vami. Obiskali boste vse lokale in lomili ženska srca.

9. Let’s Talk it Over – Lee Fields

Znova ste se zamerili svoji bližnji. Tokrat razmišlja celo o odhodu. Kot pove legendarni Lee Fields, je najboljša rešitev pogovor, s katerim razrešita skupne težave.

8. TNT – AC/DC

Naslov pesmi ne potrebuje posebne predstavitve. AC/DC so kot TNT in dinamit tik pred eksplozijo. Pesem vas bo med vadbo v fitnesu navdala s potrebno energijo za tisto dodatno serijo dvigov, ki se vam vztrajno izmika. Proteine pa pustite doma.

7. Satisfaction – Rolling Stones

V življenju vsakega moškega so trenutki, ko mu ne gre nič od rok. Rolling Stonesi so svoje težave in jezo usmerili v pesem, ki je postala svetovni hit. Bodite kot Stonesi, svoje težave priznajte in jih usmerite v nekaj pozitivnega.

6. It’s a Man’s World – James Brown

Ne pozabite, da tudi v neizprosnem moškem svetu potrebujete bližnjo osebo. James Brown v pesmi časti dosežke moških, ki so ustvarili železnico in ceste, a ugotovi, da ne bi bil moški nič brez dekleta ali žene.

5. We are the Champions – Queen

Vaša najljubša nogometna ekipa je pravkar osvojila Ligo prvakov. Prižgite najmočnejše zvočnike, predvajajte We are the Champions in si predstavljajte, da tudi sami sredi igrišča dvigujete pokal za najboljšega nogometaša.

4. Ain’t No Sunshine – Bill Withers

Tudi pravi moški lahko prizna, da ima čustva in da pogreša ljubljeno osebo. Ko čakate, da se vrne si čas krajšajte s to klasiko Billa Withersa.

3. My Way – Frank Sinatra

Ste se znašli na razpotju? Vas okolica sili, da sledite uhojeni poti? Čas je, da verjamete vase in v svoj prav. Če je uspelo Franku, lahko tudi vam.

2. Are You Gonna Be My Girl – Jet

Ne obotavljajte se! Sodelavko, prijateljico ali neznanko preprosto povabite ven. Kdor ne poizkusi, ne more uspeti.

1. I am a God – Kanye West

Kanye West nikoli ne skriva svoje samozavesti in ega. Bodite kot on in v trenutkih, ko vam gre vse od rok okolici sporočite kdo ste.


Birbox ponuja tudi temnejša piva Birbox – naročite se na pivo PicMonkey Collageobleke Shinesty: kolekcija “božičnih” moških oblek cover Ideje za moška darila – zanj PicMonkey Collagecover Slowatch: nove moške ure Hugo Boss Orange · · · · ·