mari-lezhava-418317-unsplash
V zraku · odnosi

Kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate? Sliši se zapleteno kot sam hudič, a kot boste spoznali v nadaljevanju, vam ni treba prebrati številnih knjig in priročnikov ter postati strokovnjak za ljubezen, da osvojite dekle svojih sanj. V resnici je povsem preprosto, skrivnost pa tiči v rečeh, ki jih zmore prav vsak. Tukaj je 10 načinov, kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate, iz ust Playboyeve zajčice Amande Cerny.

Kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate? To se je verjetno vsaj enkrat v življenju vprašal vsak moški. Kaj je tisto, kar povzroči, da se nekdo ”zacopa” v nas? S tem si ne belijo glave samo moški, ampak tudi znanost, ki je odkrila znanstveno potrjene načine, kako povečati možnost, da se nekdo zaljubi v nas.

PREBERITE ŠE: Kaj se nam podi po glavi, ko smo na prvem zmenku?

A če ste mislili, da gre zato za celo znanost, kako pripraviti žensko, da se zaljubi vate, ste se pošteno ušteli. Srce dekleta lahko osvojimo precej preprosteje, kot ste si verjetno predstavljali. Poslušanje, gledanje v oči, humor in (naključni) dotiki je samo nekaj ”drobnarij”, s katerimi si močno povečate možnosti pri svoji simpatiji. O drugih pa naj vas poduči Amanda Cerny. In če ona tako pravi, bo že moralo držati!

Britanska kraljeva garda Z britansko kraljevo gardo ni šale! cover-superavtomobili Vozniki luksuznih superavtomobilov, ki so super i****ti! Potegavščine parov Pari, ki so si privoščili krute šale na račun drug drugega Novak Djoković v oglasu za Peugeot Đoković in Peugeot posnela zabaven oglas, ki je razkačil Srbe ·