shutterstock_554526748
V zraku · buzz buzz

Živo srebro v termometrih se povzpenja že nevarno proti 30 stopinjam Celzija. Če nas prihajajoči sončni, topli dnevi navdušujejo, pa s sabo prinašajo tudi cel kup skrbi – predvsem lepotilne narave. V članku si lahko preberete 10 poletnih trikov za dekleta, ki vam bodo pošteno olajšali življenje.

Tu si lahko ogledate seznam 10 poletnih trikov za dekleta, ki vam bodo pošteno olajšali življenje.

Otroški puder namesto deodoranta

Namesto deodoranta lahko uporabiš otroški puder. Ta odlično vpija vlago in preprečuje nastanek potnih madežev. Lahko ga uporabiš tudi na stopalih, da se ti noge v sandalih ne bo preveč potile.

Elastika na ročajih sončnih očal

Sončna očala se hitro raztegnejo in potem nam konstanto padajo z nosa. To lahko rešiš s preprostim trikom. Na zadnjo tretjino ročajev zaveži plastični gumici.

Kokosovo olje

Če se bojiš, da se ti bodo lasje zaradi hude vročine izsušili, si enkrat na teden privošči masko iz kokosovega olja.

Temnejši puder

Ne pozabi, da boš na soncu dobila kar nekaj barve in da si moraš omisliti za odtenek temnejši puder. To lahko dosežeš tudi tako, da obstoječemu pudru dodaš kapljico bronzerja.

Ledena kava

Ne pozabi, da si lahko namesto normalne kave privoščiš njeno bolj okusno ledeno različico. Priporočamo, da si vnaprej pripraviš kocke zmrznjene ledene kave – ohlajeno kavo preprosto naliješ v modelček za led, ki ga za nekaj ur postaviš v hladilno skrinjo.

Osuši madeže pod pazduho

Če moraš za kakšno uradno priložnost imeti pokrita ramena in imaš težave s pretiranim potenjem, se lahko madežem pod pazduho izogneš s tem preprostim trikom. Pod pazduho preprosto vstavi tanek dnevni vložek, ki bo popil vso odvečno vlago. Nenavadno, ampak učinkovito.

Vrečka za telefon

Si želiš svoj telefon obvarovati pred vlago in peskom? Če se odpravljaš na plažo ali pa na piknik ob reko in te skrbi varnost telefona, ga spravi v plastično vrečko na zadrgo.

Led iz aloe vere

Hitro se zgodi, da na soncu pozabimo, koliko je ura ter s sončenjem nekoliko pretiravamo in čez nekaj ur to hudo obžalujemo. Opekline boš najhitreje pozdravila z ledom iz aloe vere. Gel aloe vere, ki ga dobiš v lekarni, zlij v modelčke za led in jih zamrzni.

Obdrži nedrček

Kako preprečiti, da ti nedrček brez naramnic ne pada ves čas s svoje pozicije? Lahko ga prilepiš nase s posebnim lepilom, ki je prijazno do kože. Dobiš ga lahko na tej povezavi.

PREBERITE ŠE: Ženska moda 2018: čudovite pomladne obleke pod 50 evri

Obleka, ki je odporna na veter

Kolikokrat si se že znašla v vlogi Marilyn Monroe in skoraj celotni ulici zaradi vetra, ki ti je privzdignil krilo, pokazala svoje spodnje perilo? Temu se lahko izogneš tako, da na notranjo stran krila prilepiš ali všiješ nekaj težkih kovancev, ki bodo krilo obtežili ter pogumno kljubovali vetru.

shutterstock_519473476 18 zvezdnikov, ki imajo v resnici popolnoma drugačna imena witches-of-eastwick-2_1280x720 12 znakov, da si čarovnica elijah-o-donell-663102-unsplash Zakaj dandanes mladostništvo traja do 30. leta in kaj lahko od tega pričakujemo? caju-gomes-388937-unsplash 5+ znakov, da imaš tako globoko osebnost, da se te drugi bojijo · · ·