Ljudje, ki jih vedno zebe
Utrip mesta · dom

Vsi imamo prijatelja ali sorodnika, ki ga jeseni in pozimi stalno zebe. Nekoga, ki se v hladnejših mesecih vseskozi oklepa vroče skodelice čaja ali kakava, nekoga, ki nikoli ne sleče jakne, šala, rokavic ali kape. Sreča v nesreči za takšne ljudi je, da hladnejši meseci pridejo v času naših najljubših praznikov. In tukaj je 10 popolnih daril za tiste, ki jih jeseni in pozimi nenehno zebe.

Poznaš koga, ki ga jeseni in pozimi stalno zebe? Prihajajo prazniki, in če iščete darilo za tiste, ki jih v hladnejših meseci vseskozi mrazi in ki se radiatorja ali katerega drugega grelnega telesa oklepajo kot majhen otrok svoje mame, ko ga ta zjutraj oddaja v vrtcu, smo našli 10 popolnih daril, ki bodo ogreli ne le srce obdarovanca, ampak tudi njihov telo.

PREBERITE ŠE: Najboljši brezžični polnilniki za pametne telefone

Ogrevane USB rokavice brez prstov z pregibom za prsteOdpri galerijo
Monsieur Barbier Monsieur Barbier: stojalo za pripomočke za britje in telefon Pametna svetilka Ario posnema obnašanje naravne svetlobe. Ario: pametna svetilka, ki pozitivno vpliva na naše zdravje Grabljenje listja Grabljenje listja: 3 razlogi, zakaj grablje jeseni pustiti pri miru! Praznična kolekcija H&M Home H&M Home: praznična kolekcija za topel dom · ·