Klasičen klobuk
Utrip mesta · moda

Nikar ne mislite, da vas mislimo prepričati v nakup pregrešno dragih “statement” modnih kosov, saj je naš namen popolnoma nasproten. Skoraj gotovi smo namreč, da imate oblačila in modne dodatke, s katerimi je možno obogatiti garderobo in tako delovati prefinjeno, že v svoji omari.

  1. Obujte par elegantnih “jahalnih” usnjenih škornjev. Črni elegantni škornji iz pravega usnja izgledajo bogato in so klasika, ki se poda na skoraj vse. Poleg tega jih imamo lahko “za vedno”, saj v kolikor zanje lepo skrbimo in jih enkrat na leto pošljemo na pregled k čevljarju, zdržijo kar nekaj sezon.
  2. K drugače nevtralnim tonom oblecite oblačilo ali modni dodatek v bogati barvi draguljev. Jantarjevo rumena, kraljevsko modra, globoko vijolična, smaragdno zelena in rubinasto rdeča bodo, drugače preprosti modni kombinaciji, vsekakor pridale pridih premožnega.
  3. V kolikor v svoji omari še nimate črne torbice iz pravega usnja, je zadnji čas, da si jo privoščite. Za razliko od cenenih plastičnih, je namreč skoraj neuničljiva.
  4. Izogibajte se cenenim materialom in posezite po naravnih.
  5. S svilenim šalom zavezanim okoli vratu boste zadeli v polno.
  6. Eleganten klobuk je vedno dobra ideja.
  7. Bižuterijo zamenjajte za preprosto zlato verižico.
  8. Držite se reka “manj je več”.
  9. Bež trenč vas bo vedno preobrazil v elegantno damo.
  10. Dobro krojen eleganten suknjič bo izžareval dodatno eleganco, če ga nosite poveznjenega čez ramena.

Iz besede v sliko pa v galeriji.

Klasičen klobuk v barvi burgundcaOdpri galerijo
Frachella Frachella v lovu za najboljšimi uličnimi stili Yohji Yamamoto Yamamoto moška kolekcija za jesen/zimo 2014 453702913_1280 CR7 Underwear: perilo s podpisom nogometaša Ronalda 2013-08-1729 Živahni Marimekko modni trendi letošnje pomladi · ·