giphyy
V zraku · buzz buzz

Redko najdemo ljudi, ki zjutraj vsak dan z veseljem vstanejo iz postelje in se odpravijo v službo. To je povsem razumljivo, saj je spanje do desete ure, druženje s prijatelji ali družino in ukvarjanje s hobiji veliko bolj sproščujoče.

Kljub temu pa se moramo zavedati, da je delo pomemben del našega življenja. Zaradi tega se moramo potruditi, da smo v službi kar se da produktivni. Ob tem je treba vselej vzdrževati ravnotežje med delom in drugimi dejavnosti. Tudi preveč dela namreč škodi: vodi vas lahko v blaznost.

Kako se torej motivirati za delo? Nudimo vam preprosto rešitev. Spremljanje nekaterih računov na Twitterju bo pripomoglo k temu, da boste v službi bolj delavni. Preverite, katerih.

1. Tim Ferriss (@tferriss)

Screenshot_3
Tim Ferriss, sicer investitor in breakdancer, je javnosti najbolj znan kot avtor knjige The 4-Hour Workweek, kar v prevodu pomeni 4-urni delovni teden. V njej bralcem svetuje, naj se znebijo stvari, ki jim v življenju po nepotrebnem kradejo čas. Na Twitterju objavlja koristne nasvete iz svojega podcasta, v katerem gosti zanimive goste.

2. Tony Robbins (@TonyRobbins)

Screenshot_4
Človek, ki je prvi začel z objavljanjem motivacijskih stavkov na družbenih omrežjih, sliši na ime Tony Robbins. Slavni motivator sodeluje tudi z mnogimi velikimi podjetji, zato prav gotovo ve, o čem govori.

3. J. Money (@BudgetsAreSexy)

Screenshot_5
J. Money je finančni svetovalec, ki vam bo pomagal prihraniti denar. V brezmejnem delu seveda ni smisla, če prisluženi denar takoj zapravite. Ustvaril je tudi spletno stran Why You’re Poor oziroma Zakaj ste revni.

4. Michael Hyatt (@MichaelHyatt)

Screenshot_6
Avtor knjige Your Best Year Ever, v slovenščini Vaše najboljše leto, na svojem računu ponuja veliko nasvetov, ki se tičejo izogibanja pastem na spletu in slabim navadam. Meni, da ljudje ne smemo zanemarjati tistih stvari, ki nimajo opravka s službo.

5. Leo Babauta (@zen_habits)

Screenshot_7
Leo Babauta, navdušenec nad vegansko prehrano, je pred 13 leti nehal kaditi. Od takrat je potrojil svoj dobiček, poplačal dolg, napisal nekaj knjig in pretekel veliko ultramaratonov. S tem se še ne namerava zadovoljiti.

6. Bruce Van Horn (@BruceVH)

Screenshot_8
Poslovni trener Bruce Van Horn meni, da morajo ljudje v celoti prevzeti nadzor nad svojim življenjem. Pohvali se lahko s tem, da je premagal raka.

7. Health & Fitness (@HealthTips)

Screenshot_9
Šport in zdrava prehrana morata najti prostor v življenju vsakega posameznika. Pomagala vam bosta do boljšega počutja in večje produktivnosti.

8. 1000 Life Hacks (@1000lifehacks)

Screenshot_10
Veliko uporabnih življenjskih resnic je še neodkritih. Tiste, ki so že ‘uzrle luč sveta’, vam razkrivajo na strani 1000 Life Hacks in vam tako omogočajo lažje življenje.

9. Andrew W. K. (@AndrewWK)

Screenshot_11
Andrew W. K. vas bo s svojimi objavami motiviral in nasmejal. Je zelo odprt za debate o težavah s psihičnim zdravjem. Opaziti je mogoče, da veliko časa posveča zabavam.

10. Adam Grant (@AdamMGrant)

Screenshot_12
Poslovni psiholog Adam Grant svetuje, kako uspeti v poslovnem svetu. Nasvete, ki se jih splača poslušati, črpa iz svojih prodajnih uspešnic.

Tako prepoznaš moškega, ki bo tvoje življenje spremenil v nočno moro Tako prepoznaš moškega, ki bo tvoje življenje spremenil v nočno moro Navade, ki vodijo v prepad: to te postara, zato se temu izogibaj Navade, ki vodijo v prepad: to te postara, zato se temu izogibaj g_b1beef3ffcb050339052278739f52c37_2_1400x1100 Fascinantne fotografije enojajčnih dvojčkov, ki dokazujejo, da si le niso tako podobni Navada, ki vama mora preiti v kri: 5+ razlogov, zakaj je jutranji seks BOLJŠI od kave Navada, ki vama mora preiti v kri: 5+ razlogov, zakaj je jutranji seks BOLJŠI od kave · ·