Cara Delevingne
V zraku · buzz buzz

Pri 23 letih ima Cara Delevigne skoraj 30 milijonov sledilcev na Instagramu. To je več kot Gigi Hadid in Lady Gaga. Zakaj? Razlogov je veliko, izpostavili pa smo 10 najboljših, ki vas bodo prepričali, da ji boste začeli slediti na Instagramu.

Angležinja Cara Delevingne si je ime ustvarila v manekenstvu, danes pa je triindvajsetletnica tudi že uveljavljena hollywoodska igralka, še vedno pa velja za eno izmed najbolj iskanih obrazov v modnem svetu. Verjetno najbolj skulirana lepotička v svetu visoke mode, ki si kruh služi tudi kot pevka (igra tudi kitaro in bobne), je vse prej kot običajna zvezdnica, saj velja za zelo samosvojo in ekscentrično, a hkrati prikupno. Sama zase pa pravi, da je precej ‘utrgana’.

Prijateljuje z največjimi zvezdnicami (Rihanna, Kendall Jenner, Taylor Swift, Miley Cyrus …) ter ljubi moške in ženske. Na družbenih omrežji ne objavlja utrinkov svojega razkošnega življenja, pač pa te kanale uporablja za neposreden in iskren stik z oboževalci.

PREBERITE ŠE: Cara Delevingne – Najbolj seksi ženske manekenke

Če vse to še ni dovoljšen razlog, da Cari Delevingne sledite na Instagramu, boste brez pravega argumenta zagotovo ostali v nadaljevanju.

10 razlogov, zakaj morate na Instagramu slediti Cari Delevingne:

Je velika šaljivka in se kljub slavi rada vede kot navaden smrtnik.Odpri galerijo
Portreti iz serije So I Asked Them To Smile. Čudežna moč nasmeha – ko en nasmeh spremeni vse Sončne opekline Neverjetne sončne opekline ali zakaj sončne kreme ni pametno puščati doma … Ulične omarice s hrano. Ulične omarice s hrano in življenjskimi potrebščinami po vzoru knjigobežnic Maček na fotografiji Ni šans, da na tej fotografiji najdete mačka! ·