cover-zaobljuba
V zraku · buzz buzz

V letu 2015 si postavimo cilje, ki jih ni nemogoče uresničiti. Pri tem si pomagajmo s spiskom 10-ih novoletnih zaobljub, ki bi se jih moral držati vsak 20-nekaj-letnik.

V letu 2015 si postavimo 10 realističnih novoletnih zaobljub, ki bi se jih na poti do bolj zdravega, uspešnega in izpolnjujočega leta držati vsak 20-nekaj-letnik. Poglejmo, kako čimbolj izkoristiti svoje potenciale in morda v prihajajočem letu končno uresničiti svoje sanje.

1. Več gibanja in bolj zdrava prehrana

Skrb za lastno telo naj bo vedno prioriteta številka 1.

2. Manj trivialnosti

Svoj čas in energijo posvečajmo stvarem, ki nam dejansko nekaj pomenijo.

3. Poiščimo življenjsko strast

Naš čas za preizkušanje vsega, kar bi radi kadarkoli izkusili, je izjemno omejen. Izkoristimo “brezskrbna” 20-ta in izkusimo čim več ter morda poiščimo tisto strast, ki bo vodila našo nadaljno življenjsko pot.

4. Osvobodimo se toksičnih ljudi

Ljudje, ki nas obkrožajo, vplivajo na to kdo smo. Življenje je prekratko, da bi nam ga grenili toksični ljudje.

5. Naučimo se postavljati meje

Čeprav so nekateri ljudje rojeni vodje, drugi pa prvim raje sledijo, to še ne pomeni, da niso sposobni voditi svojega življenja. Naučimo se postaviti meje in ne dovolimo, da bi drugi krojili našo usodo.

6. Zaupajmo vase

Spoštujmo svoje odločitve in zaupajmo, da zmoremo. Le tako nam bo uspelo uresničiti vse cilje na poti do izpopolnjujočega življenja.

7. Opustimo odnose, ki ne vodijo nikamor

Seveda je proste trenutke najlepše preživljati v družbi. Vendarle je vzdrževanje odnosov, ki dejansko ne vodijo nikamor potrata našega dragocenega časa. Zapomnimo si, da je vsak trenutek preživet z nepravo osebo zapravljen trenutek, ki bi ga lahko preživeli s pravo.

8. Preživimo več časa s svojo družino

Starejši kot smo, bolj obžalujemo čas, ki ga nismo preživeli v družinskem krogu. Kruta realnost je, da naše družine enkrat ne bo več, ali pa bodo naši najbližji prestari, da bi z njimi delili prijetne trenutke v naravi, na potovanju, ob dobrem kosilu…

9. Dokončajmo, kar smo začeli

Sklenimo, da bomo v letu 2015 počeli stvari, ki si jih resnično želimo. Le tako jih bomo vedno uspešno dokončali.

10. Bodimo srečni in osrečujmo druge

Opomnimo se, da v našem življenju ni zadostnih razlogov, da ne bi bili zares srečni. V letu 2015 glejmo na stvari bolj pozitivno in izkoristimo vsak trenutek za veselje, ki ga ne pozabimo deliti tudi z ostalimi. Le z druženjem in deljenjem ljubezni smo namreč lahko resnično srečni in zadovoljni.


earth-jupiter-mars-mercury-neptune-pluto-free_269222 Astrofizika za telebane three girls chatting with their smartphones 13 zahvalnih SMS sporočil našim prijateljem New Year's Resolutions TOP 10: Novoletne zaobljube, ki so najbolj pogoste Living in the spotlight 
www.georgerodrigue.com George Rodrigue – Blue dog · · ·