cover-zapeljevanje
V zraku · odnosi

Mojstrice osvajanja poznajo skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo in končno so jih razkrile tudi nam!

Kako preprosta je moška glava, vedo le redke mojstrice zapeljevanja, ki stavijo na 10 preverrjenih skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo in s katerimi se da dobiti prav vsakega moškega. Jih poznaš?

Skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo:

Gladka koža. Nič ni bolj zapeljivega ni kot ženska z gladko kožo – ženske si niso brez razloga odstranjevale dlak že v antičnih civilizacijah.
Ko se ženska na rahlo ugrizne v ustnico. Ženska, ki se na rahlo ugrizne v ustnico, bo v moškem vzbudila ljubeznivost, a ta bo opazil tudi njene ustnice, ki veljajo za privlačnejši del ženskega telesa.

Samozavest. Ko se ženska zaveda, kako čudovita je, privabi pozornost vseh navzočih moških, a naj se to ne sprevrže v afnanje, ki namreč odbija.
Stroga pričeska. Takšna pričeska pričara poslovni videz, ki moškemu predstavlja izziv.

Pogled čez ramo. Skrivnosten pogled čez ramo ima svojo posebno čarobnost – plakati prejšnjega stoletja nimajo zaman lepotic, ki gledajo čez ramo.
Nenavaden videz. Ko moški zagleda nenavadno žensko, si zaželi, da bi jo spoznal – ustvarjalni ljudje preprosto privlačijo.

Lepa hoja v visokih petah. Nekatere ženske sovražijo pete, spet druge si ne predstavljajo življenja brez njih. Svetujemo ti, da, če se že odločiš za pete, potem naj bo hoja v njih kot po maslu.
Gola ramena. Lepa gola ramena moškim sporočajo, da potrebujejo objem in varnost – majice ali obleke na tak način dodajo ženski nežnost in seksapilnost.

Iskren smeh in nasmeh. Mnogo deklet meni, da jim bo njihov širok nasmeh pokvaril videz –, a to ni niti približno tako: moški obožujejo ženske, ki se iskreno od srca smejijo.
Zapeljiv glas. Moške očarajo glasovi, ko ga je imela Marilyn Monroe – njeni sodobniki so povedali, da je na moške deloval kot viagra.

Eleganca. Prinaša popolno ravnotežje, kar pomeni, da ne izpostavlja seksualnosti, a je hkrati ne skriva. Eleganca je celoten videz ženske – od njenega vedenja do izbire modnih dodatkov.
Pegice. Pegice so videti ženstveno, zato se jih nikar ne trudi znebiti.

“Zaupaj in odpusti” je njihovo vodilo številka ena. 10 temeljnih pravil srečnih parov little-children-2006-1280x720 12 očitnih znakov, da te vara, ki jih ženske ponavadi ignorirajo Matematika ljubezni Matematika ljubezni: matematična formula, ki odkrije, ali bo partnerski odnos uspešen 1466773723-channing-tatum-jenna-dewan-step-up Tega pametna in močna ženska od partnerja NE BO zahtevala! ·