54bc0009d41f3_-_hbz-10-for-30-00-ppht1g-joanna
Utrip mesta · moda · ženska moda

Naša dvajseta so lahko namenjena brezskrbnemu eksperimentiranju v modnem stilu, karieri in ljubezni. Z vstopom v trideseta pa se moramo zavedati, da potrebujemo nekaj ključnih kosov, ki nas dostojno predstavljajo. Vse od lepih plaščev do najljubše rože – tukaj je 10 stvari, ki bi jih morala ženska imeti v omari oziroma doma.

Kaj moramo ženske imeti v omari oziroma doma do 30. leta?

1. Klasični čevelj.

Ne glede na to, ali imamo raje salonarje s peto ali čevlje brez pete, ključno je, da je čevelj dobro zasnovan, vsestranski in brezčasen.

2. Dober kostim.

Tudi če delamo na ustvarjalnem področju, bo dober kostim, ki je narejen samo za nas, odlična izbira za delovna srečanja, intervjuje in priložnosti, kjer bomo morali biti videti elegantno in strokovno.

3. Najljubša roža.

Kako bo kdo vedel, kaj je naša najljubša roža, če je ne bomo izbrale? In kaj nam bodo podarili za uspeh, v zahvalo ali kot izraz ljubezni?

4. Elegantna, brezčasna ročna ura.

Za takšno uro bomo morale nekaj privarčevati, a po možnosti jo bomo imele vse življenje. Brezčasna, elegatna ura bo veliko več kot samo zamenjava za poceni “trendi” ure, ki se jim bomo zaradi koristnega nakupa odpovedale.

5. Primerna šminka.

Šminka je stvar, ki je za žensko nepozabna. Ni nam je treba nositi vsak dan, ampak kaj je lahko bolj elegantno kot rdeč odtenek šminke, ki je samo naš?

PREBERITE ŠE: Vsakodnevne navade žensk s stilom, ki slovijo po svoji eleganci

6. Najljubša dišava.

Tudi če ne prisegamo na parfume, lahko poiščemo losjon, olje ali pa gel za prhanje, s katerim dišimo popolno.

7. Nakit, ki ga nikoli ne damo s sebe.

Izberimo pravi kos nakita in s tem dediščino, ki jo bomo z veseljem predale svojim potomcem.

8. Najljubše umetniško delo.

Lahko je fotografija, slika ali kip. Pomembno je, da svoj dom napolnimo z umetnostjo, ki nas navdihuje in osrečuje.

9. Brezčasna, elegantna torbica.

Vložimo denar v nekaj, kar nikoli ne bo šlo iz mode.

10. “Ubijalski” zimski plašč.

Izberimo zimski plašč v nevtralni barvi, katerega luksuzna izdelava bo vidna že na daleč.

Mavričast narastek Frizure 2015: je mavričast narastek najbolj vroč trend v barvanju las? Victoria's Secret Fashion Show 2015: najboljši trenutki z modne revije Victoria’s Secret Fashion Show 2015: Utrinki z največje modne revije na svetu! Tatu iz bele kane 20 čudovitih tetovaž iz kane, ki spominjajo na čipke Katalog kolekcije Kardia Nina Šušnjara: modna razstava Susnyara aft’r NY ·