933912a
V zraku · buzz buzz

Starejši ljudje pogosto pravijo, da je treba uživati, dokler ste mladi. In to tudi drži. Storite te stvari, dokler ste še mladi, sicer boste celo življenje objokovali zapravljene priložnosti.

Mladost je norost. V mladosti pogosto počnemo stvari, ki jih pozneje obžalujemo. Toda napake so najboljši učitelj in v življenju na koncu ne obžalujemo toliko napak, kot objokujemo zamujenih priložnosti. In prav mladost je tista, ki ponuja največ priložnosti, saj človek takrat še nima toliko obveznosti in zadolžitev kot pozneje v življenju, ko je treba zavoljo družine, službe in drugih reči sklepati številne kompromise. Naj bo mladost norost, samo naj ne bo obdobje zapravljenih priložnosti!

PREBERITE ŠE: 10 znakov, da vam gre v življenju dobro, tudi če mislite, da vam ne gre

Zato izkoristite svojo mladost kolikor se le da, preden vam spolzi iz rok. Tukaj je seznam stvari, ki jih morate storiti, preden se ustalite in postanete starejši, sicer boste to pozneje obžalovali.

27 stvari, ki jih morate storiti, dokler ste še mladi:

Potujte, dokler imate priložnost.Odpri galerijo

Optične prevare z 2D ilustracijami Nikole Čuljića. Nikola Čuljić – Srb, čigar ilustracije boste zamenjali za resnične predmete Lepo življenje 10 znakov, da vam gre v življenju dobro, tudi če mislite, da vam ne gre Cara Delevingne 10 razlogov, zakaj morate na Instagramu slediti Cari Delevingne Portreti iz serije So I Asked Them To Smile. Čudežna moč nasmeha – ko en nasmeh spremeni vse · ·