10 zapeljivih moških, ki so z leti vse bolj vroči
V zraku · buzz buzz

Predstavljajte si, da ne veste, koliko ste stari in je vaše pojmovanje starosti odvisno od vašega notranjega počutja – vaš odgovor predstavlja vašo subjektivno starost, ki naj bi bila po mnenju znanstvenikov pomembnejša od dejanske številke. In način, na katerega dojemamo sebe, lahko v veliki meri vpliva na naš proces stanja. Dokaz imate pred očmi.

Spomnite se, ko ste vprašali starejšo žensko ali moškega, koliko je star/-a, in je ta odgovoril/-a, da se počuti vsaj deset let mlajše. Znanstveniki pravijo, da je dojemanje starosti na podlagi našega notranjega počutja opredeljeno kot subjektivna starost, ki je veliko pomembnejša od dejanske številke.

In to je tisto, kar želite doseči tudi vi. Ne želiti biti sužnji let in se nenehno obremenjevati z minevanjem mladosti in staranjem, ki pač vključuje številne fizične in duševne spremembe. A vsi vemo, da lahko te tudi pilite s pozitivnimi mislimi in ustrezno skrbjo za telo. Nekoč boste hvaležni!

Tem zapeljivim moškim, ki so z leti vse bolj vroči, staranje ni odvzelo vneme, da postanejo najboljša različica sebe. Kljub gubam in sivim lasem so dokazali, da se tudi starejši moški lahko kosajo z mlajšimi generacijami.

View this post on Instagram

Photography, James & James. London. Denim Shirt, @levis.

A post shared by Aiden Brady (@mr_aidenbrady) on

View this post on Instagram

🙃

A post shared by JACK GUY photography (@jackguyphotography) on

Wiley je najprikupnejši dalmatinec na svetu in za to je kriv njegov smrček Wiley je najprikupnejši dalmatinec – zato pa je kriv njegov smrček Če nimaš rad sebe, te nihče ne bo: ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti Če nimaš rad sebe, te nihče ne bo: ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti BeFunky-collage Naravna lepota je ZAKON: 18 slavnih žensk nad 50, ki nikoli niso imele lepotne operacije Mladoporočenca obiskala 33 držav – nevesta ves čas nosila poročno obleko Mladoporočenca obiskala 33 držav – nevesta ves čas nosila poročno obleko ·