Mega jahta 108M
Utrip mesta · mobilno

Običajno se jahte osredotočajo na obilje razkošja v notranjosti. Zato jim često pravimo luksuzni hoteli na vodi. Megajahta 108M pa v nasprotju z večino svojega udobja ne skriva pred očmi javnosti, saj je praktično popolnoma razgaljena. Je namreč izredno odprta, s čimer so snovalci želeli ustvariti platformo za pristnejše doživljanje obkrožujoče narave.

Megajahta 108M je precej nenavadna. Svojega prestiža ne skriva za štirimi stenami, saj je izredno odprta in daje poudarek na okušanju lepot narave in ne toliko interjerju, ki pa zaradi tega ni nič manj luksuzen.

PREBERITE ŠE: Jahta Mercedes-Benz Granturismo Arrow – navtični kabriolet

Večji del ladje zato ponuja panoramske razglede, ki so pri večini konkurence omejeni na le en del ladje. Ker želi človeka bolj približati naravi, ni čudno, da se lahko pohvali tudi z vrtom, ne izostane pa niti 20-metrski ”enopasovni” bazen. Zadnji del je zasnovan kot obala (teren postopno narašča), da se lahko morje nežno zaletava v ladjo. Ponaša se tudi s solarnimi paneli, ki zavzemajo kar 300 kvadratnih metrov površine in so povezani z litij-ionsko baterijo, ki omogoča počasno plovbo brez porabe goriva.

Megajahta 108MOdpri galerijo
Lego – replika Volkswagnovega hrošča Lego Volkswagen Beetle: replika legendarnega Volkswagnovega hrošča iz kock Lego Zložljivo električno kolo S-BIKES prihaja iz Slovenije Zložljivo električno kolo S-BIKES iz Slovenije Razišči festivalsko poletje, ujemi ikonične trenutke Novi Renault Megane Grandcoupe (2016) Novi Renault Megane Grandcoupe (2016) – dovolj prostora za vse · · · ·