Težave z modrci
V zraku · buzz buzz

Modrci, kaj vse bi lahko povedali o njih? Preden najdemo nekaj všečnega, preizkusimo na tono modrcev. Preveliki, premajhni, pregrdi, lepi, a nefunkcionalni, prekratkih naramnic… Vse to smo že doživele! Tukaj je dvanajst najbolj nadležnih težav, ki pridejo skupaj z iskanjem “popolnega” modrca in s katerimi se lahko poistovetimo vse ženske.

12. Žica v modrcu predre tkanino modrca.

Žice v modrcih zmeraj najdejo svojo pot iz modrca in nas prav nesramno zbodejo, nato pa povzročajo nelagodje skozi ves dan. Vse do takrat, ko najdemo nekaj časa zase in iz modrca potegnemo žico. Seveda, lahko bi se izognile tem problemom in kupile modrc brez žic, ampak bodimo iskrene: brezžični modrci ne podpirajo vseh vrst dojk in večje oprsje imamo, boljšo podporo potrebujemo.

11. (Pre)kratke naramnice.

Tudi takrat, ko najdemo pravo velikost modrca in zanj mastno plačamo, to še zdaleč ne pomeni, da modrc nima nobene “okvare”. In ena najbolj pogostih okvar so (pre)kratke naramnice. Tudi, ko jih raztegnemo koliko se da, še vedno najdejo način, da se zakopljejo v našo koži in nas pustijo z bolečimi odtisi na naših ramenih. Najbolje kar lahko naredimo je, da modrc damo s sebe takoj, ko je to mogoče.

10. Dojka nad dojko ali dojka, ki gleda iz modrca.

Poceni modrc nikoli ne bo okleval, da potisne dojko čez rob modrca in tako naredi še eno dojko. To je resen problem, če imamo na sebi V izrez ali katero drugo majico ali srajco z globljim izrezom. Tako nehote pritegnemo pozornost. Seveda, sedaj imamo štiri dojke.

9. Vidne bradavičke.

Modrc bi naj ponudil oblazinjenost, podporo in udobje, namesto tega pa nas včasih postavi v neprijetno situacijo, ko dovoli, da skozenj pokukajo bradavičke. Te se namreč ne zbudijo le ko je hladno ali pa ko smo v vodi. Tudi to neprijetnost bi moral dober modrc preprečiti.

8. Preveč blaga.

Če imamo večje oprsje, potem vemo, da smo prisiljene nositi modrce, ki imajo debelejše naramnice, več materiala in ponujajo več podpore. Na žalost so taki modrci izdelani iz debelejšega materiala in zato nam je okoli oprsja pogosto vroče. Skoraj neizogibno je, da je na koncu dneva mordc tak, kot da bi tekle maraton. Zraven tega takšen modrc povzroča tudi neprijetno srbečico.

7. Nezaželena nabrekla koža na hrbtu.

Če nismo suhe kot zobotrebec (kot večina žensk ni), potem nam nabrana koža ali hrbtna maščoba pod trakom modrca ni tuja. Najpogostejša težava je, da se pasovi modrca zvijejo navzgor ali navzdol in ne zajamejo odvečne kože tako, kot bi morali. Zato pride do nezaželene nabrane kože oziroma hrbtne maščobe, ki je vidna v obrisu oblačil.

PREBERITE ŠE: Trik: Kaj storiti, da modrci brez naramnic ne bodo zlezli ali padli dol?

6. Neenakomerno oprsje – kje je modrc?

Da, neenakomerno oprsje je dejanska stvar – zdravstveno stanje znano kot asimetrija. Gre za razliko v obliki, položaju ali obsegu prsi. Veliko deklet se srečuje s tem problemom, a nikoli ni dovolj drastične razlike, da bi po meri narejeni modrci postali lažje dobavljivi. Ponavadi zaležejo normalni modrci, a včasih tudi ti povečajo problem in oprsje pritegne vso nezaželeno pozornost.

5. Padajoče naramnice modrca.

Kaj je vzrok tega, da naramnice padajo z ramen? Majhna ramena? Prevelik modrc? Kako, če nam preostali del modrca paše? Naša edina rešitev je, da zategnemo trakove modrca koliko se le da, a ponavadi se ti trakovi ponovno hitro razrahljajo in problem je nazaj.

4. Zmečkan modrc.

Eden izmed znakov, da nam je mordc prevelik je ta, da se ponavadi v območju, kjer se srečata košarici, začne nabirati blago in občutek imamo, kot da bi dojke plavale. Rešitev je nakup prave številke modrca. A obstaja nekaj primerov, kjer tudi to ne pomaga. Nič ni narobe z nami, kriv je modrc.

3. Kratki trakovi modrca.

Ko prsi zlezejo iz modrca na levi ali desni strani, so za to krivi ozki, kratki trakovi modrca. Ponavadi jih ima kakšen poceni modrc in vemo, kako boleča je lahko izkušnja s prekratkimi trakovi.

2. Napihnjen predel med košaricama modrca.

Večina žensk ne ve, da bi moral center modrca na sredini prsnega koša, ležati plosko. To pa zato, da lahko da ustrezno podporo našemu oprsju in zagotavlja, da ostane dvignjeno. Eden izmed razlogov, zakaj center ne opravlja svojega dela je tudi to, da je naše oprsje preveč okroglo in polno. Kako neumno je to, da imamo polno košarico, modrc nam pa še vedno ne ustreza?

1. Prevelik modrc ali premajhen modrc.

Verjeli ali ne, obstajajo ženske, ki preprosto ne morejo najti modrca, ki bi jim ustrezal. Lahko je prevelik, lahko je premajhen. Seveda, lahko se odločimo za izdelavo modrca po meri, ki pa roko na srce, stane veliko več, kot si lahko večina privošči, hkrati pa se je s tem nato potrebno ukvarjati celo življenje.

maxresdefault Dekleta brijejo brade svojih fantov. Ste prepričani, da bi dovolili svoji, da vas obrije? Art of Cakes ali umetnine na torti Art of Cakes: torte kot umetniško platno Bodoči starši in zarečeni kruh Lahko je biti starš preden imaš otroka Jesen Dobrodošla jesen! 23. september – prvi jesenski dan ali zakaj imamo jesen tako radi · ·