PicMonkey Collage
Utrip mesta · destinacija

Ali veste, katerih 12 gradov na svetu je najbolj spektakularnih? Če radi potujemo, zagotovo obstaja kar nekaj gradov, ki si jih želimo videti vsaj enkrat v življenju. Čeprav to morda pomeni tudi nekaj več stroškov, kot bi si želeli (treba je plačati vodnika, kupiti spominke …), bomo ustvarili spomine, ki jih nikoli ne bomo pozabili.

Gradovi so vedno burili domišljijo. In medtem ko načrtujemo svoj naslednji dopust (ali pa si želimo, da bi imeli dovolj denarja, da bi lahko obiskali drugo državo), si lahko ogledamo teh 12 spektakularnih gradov, ki k sebi vabijo s svojo čudovito arhitekturo, bogato zgodovino in tradicijo.

PREBERITE ŠE: 9 najbolj nenavadnih mostov za pešce na svetu

Ker smo prepričani, da vas bodo popolnoma osvojili, naj vas že zdaj opozorimo, da začnite varčevati za dopust, saj se boste zagotovo podali na ogled (vsaj) enega izmed teh nenavadnih gradov.

V fotogaleriji si lahko ogledamo 12 najbolj nenavadnih in spektakularnih gradov na svetu.

Praški grad, Praga, ČeškaOdpri galerijo
Lüneburška resava, Nemčija Nemčija – ne pravijo ji zastonj počitniška dežela #krompirjevepočitnice BohinjSKI FLYer BohinjSKI FLYer – smučarski ”skok” po jeklenici vas ponese preko svetovnega rekorda #zipline Prvi peščeni hotel na svetu Prvi peščeni hotel na svetu Zand Hotel čaka na vašo rezervacijo Herbal glamping resort Ljubno Herbal glamping resort Ljubno: prestižno kampiranje v zavetju Savinjskih Alp