PicMonkey Collage
V zraku · tehnologija

Kava, ta božanska pijača brez katere si velikokrat res ne bi morali predstavljati našega začetka dneva. Aroma in okus se zelo razlikujeta od kave do kave, kjer veliko vlogo igra sama kvaliteta kavnih zrn in pa tudi kvaliteta naprave v kateri je bila kava sploh pripravljena. Predstavljamo 12 najboljših sodobnih naprav za kavo, ki zaradi čudovitega dizajna in nasploh okusa kave ponujajo užitek tako našim očem, kot tudi našim okusnim brbončicam.

Preden bomo popili našo naslednjo jutranjo kavo si vzamimo minutko časa za razmislek o celotnem procesu, ki nam iz drobnih zrn kave pripravi to odlično pijačo v kateri uživa cel svet. Ob prvem pogledu nekatere izmed teh sodobnih naprav za kavo res bolj spominja na kakšne naprave za laboratorijske poskuse, a dizajn je v bistvu zelo skladno in praktično namenjen služenju celotnemu procesu skozi katerega pridemo do našega končnega rezultata, kot je božanska kava. Prva je tukaj Trinity ONE, naprava za kavo iz nerjavečega jekla, ki jo je zasnoval Mark Folker, ki ponuja uporabniku, da izkusi okus zrn kave na več različnih načinov.

The Ottomatic je naprava, ki skozi avtomatski sistem nadzoruje tako toploto kot tudi avtomatsko nalivanje v skodelico.

Moka Pot, oblikovalca Joeyja Rotha izgleda kot posodobljena verzija klasične italijanske Moke.

Dutch Lab Eiffel odlično predstavlja kreativnost in sodobnost naprav za kavo.

notNeutral Gino & Lino Dripper Set je majhna, preprosta in enostavno prenosljiva naprava za kavo.

KitchenAid Siphon je naprava že znanega velikana gospodinjskih naprav KitchenAid.

Ikawa Home Roaster je naprava, ki si je svoj sloves zgradila na Kickstarterju in bo na voljo javnosti februarja 2016.

Poppy Pour Over je naprava, ki ponuja mnogo nastavitev kot je naprimer temperatura vode. Tudi ta naprava omogoča delovanje kar preko aplikacije.

BKON Craft nekateri opisujejo kar kot Tonyja Starka med napravami za kavo.

Wilfa Precision napravo je zasnoval Tim Wendelboe, barist svetovni prvak.

Ratio Coffee s pravilnim gretjem vode ponuja izjemen okus kave.

Cold Bruer je naprava, ki za pripravo kave potrebuje svoj čas, a rezultat bo odličen, živahen in poln okus kave.

 

Rang Roverja Sport lahko krmilimo s pametnim telefonom. Range Roverja lahko daljinsko upravljate s pametnim telefonom! YouTube Gaming YouTube Gaming – spletni portal rezerviran za igračarje cover-star-wars Star Wars Battlefront: bo to najboljša video igra vseh časov? PicMonkey Collage Revolucionarni pametni čevlji Orphe · ·