Best-of-SIHH-Montblanc-Geosphere-Gear-Patrol-2-1940x1300
Utrip mesta · moda

Ura ni le navaden predmet, je tudi statusni simbol. O človeku lahko namreč marsikaj ugotovimo že tako, da pogled usmerimo proti njegovemu zapestju. Če nosi katero izmed ur, predstavljenih na sejmu SIHH 2018, je gotovo premožen.

SIHH oziroma Salon International de la Haute Horlogerie Geneve je dogodek, ki se odvija januarja v švicarski Ženevi in se ga lahko udeležijo le povabljeni gostje. Organizira ga holding družba Richemont, ki ima v svoji lasti veliko prestižnih znamk. Na sejmu so vsako leto predstavljene prestižne ure, ki si jih lahko privoščijo le najbogatejši. Katere ure so na letošnjem sejmu doživele največji uspeh?

Galerija – 12 najboljših ur s sejma SIHH 2018

Vacheron Constantin FiftySix Self-Winding SteelOdpri galerijo

Adidas BVG × EQT 93/17 – vstopnica za podzemno kar na “adidaski” Adidas BVG × EQT 93/17: vstopnica za podzemno kar na “adidaski” adidas-Iniki-Runner- copy Top 10: najboljše superge leta 2017 Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik Peak Design Everyday Backpack – najboljši nahrbtnik Nahrbtnik Orbis - prišel iz prihodnosti Nahrbtnik Orbis: je to najbolj futurističen nahrbtnik do zdaj? · ·