shutterstock_123612565
V zraku · odnosi

Je začel telovaditi in dvigovati uteži, čisti svoj avto bolj pogosto in se tušira pred spanjem. Potem preveri teh 12 znakov, ki velikokrat pokažejo, da ima tvoj moški afero.

Ste s svojim partnerjem že dlje časa? Več kot dve leti, kolikor traja običajna zaljubljenost? Se v zadnjem času stvari v vašem odnosu spreminjajo? Vam po mislih hodi, da bi vas lahko varal? Potem morate biti pozorni na naslednje znake, ki bi lahko govorili, da je vaš moški nezvest. Seznam je sestavila skupina strokovnjakov pod vodstvom psihologinje in pravnice Annie Kaszina.

12 očitnih znakov, da ima tvoj moški afero!

1. Običajni znaki

Med običajne znake spadajo tisti najočitnejši. Šminka na srajci, vonj po ženskem parfumu, ženski lasje. Če se to pojavlja večkrat, je to vsekakor očiten znak, da vas vara.

2. Podaljšan delovni urnik

Ostaja v službi dlje časa. Kar naenkrat mora na več službenih poti? So se mu povečali izdatki za hotele, pijače in podobno, ki ne vključujejo vas? Potem je to tudi eden od resnih znakov, da vas lahko vara.

3. Ni prisoten

Tudi takrat, ko je fizično navzoč, je v svojem lastnem svetu, a z vami prav zares ni.

4. Nenadna povečana skrb za svoj videz

Moški, ki lovi, seveda poskrbi za svoj videz. tako je lahko očiten znak kar naenkrat povečano zanimanje za svoj izgled. Nakupi nove garderobe, odločitve za obisk telovadnice, uporaba različnih dišav itd. Tudi tuširanje pred spanjem lahko kaže na nezvestobo, saj po mnenju nekaterih izpere krivdo tistega, ki vara, in hkrati zakrije vonj po ljubici.

5. Navdušenje nad nekom

Je navdušen nad novo sodelavko? Vseskozi omenja neko ime, ob katerem začutite nelagodje. Potem je to znak simpatije, ki ga ne smete spregledati. Tudi če se še ni zgodilo, se s to osebo lahko zgodi.

6. Ne opazi vas več

Tudi če je z vami, ne opazi sprememb na vas in je v svojem svetu.

7. Opozorila prijateljev

Na opozorila prijateljev je treba biti pozoren, saj lahko nekaj vedo, česar vi ne veste. Zato jih jemljite resno.

8. Vaša intuicija

Vaša intuicija vam ne želi nič slabega. Če čutite, da je nekaj narobe, jo morate poslušati.

9. Njegove obsodbe, da si ljubosumna

Napad je velikokrat najboljša obramba in tako je tudi pri tistih, ki varajo. Zato so tovrstne obsodbe tistih, ki varajo, povsem običajne.

10. Skriva svoj pametni telefon in sporočila ter e-poštne račune

Dokaz, da vas vara, se vsekakor skriva v njegovem telefonu. Zato bo skrb za njega kar naenkrat povišana. Telefon bo z njim na WC-ju in praktično vseskozi. Večina komunikacije pri varanju naj bi se odvijala prek standardnih SMS-jev, ki jim sledijo e-poštna sporočila. Na družbenih omrežjih večinoma ni sledi – z izjemo, če je vaš partner popoln idiot.

11. Preveč je prijazen

Se je njegov odnos v zadnjem času spremenil. Vas je presenetil s kakšnim darilom? Vas je peljal v vašo najljubšo restavracijo? Velikokrat afere pripeljejo do izboljšanja stalnega odnosa. Saj partner želi kompenzirati občutek krivde. A hkrati je to očiten znak, da je nekaj narobe.

12. Poudarja vaše napake in vas obtožuje

Večkrat pokaže na kakšno vašo osebnostno hibo. Se mogoče v hecu norčuje iz vašega telesa. Vas obtožuje nezvestobe? Tu to pretirano poudarjanje vaših napak lahko kaže na znake nezvestobe.

d42b2cf7-3054-4199-95c9-0c9a3b7cae06 S takšnimi moškimi ženske po 25. letu ne želijo biti več tyler-nix-601522-unsplash Teh 5 znakov nakazuje, da se bosta verjetno poročila shutterstock_571628107 8 trikov, zaradi katerih se bo zaljubila vate shutterstock_444938635 15 pravil, ki jih moraš upoštevati, če želiš imeti uspešno vezo ·