12 videzov
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vsaka ženska potrebuje popolni lepotni tretma, ki se odlično poda k njeni popolni obleki in popolnemu paru čevljev. Ne glede na to, ali imate zmenek s partnerjem ali pa se odpravljate na zabavo s svojimi puncami, to so čudoviti videzi, na katere se lahko zanesete.

12 seksi videzov za večerne izhode, ki so jih navdihnile tvoje najljubše zvezdnice:

Zapeljive ustnice

Podarite ustnicam nego (piling itd.), potem pa nanje nanesite globoko barvo. Samo da vas opozorimo – vedno imejte s sabo kakšne vlažilne robčke, še posebej, če veste, da se boste poljubljale. Prepričajte se, da ste zakrile vso rdečico na obrazu, saj bo rdeča šminka še samo poudarila rdečico in druge napakice. Videz naj bo sicer bolj preprost, maskara in nežno rjavo senčilo za oči. Za ta videz je ključna predvsem samozavest.

Nekaj malega bleščic

Bodite pozorne na videz Jasmine Tookes. Svoj notranji del oči osvetlite s srebrnimi bleščicami. Te bodo poudarile vaše zadimljene oči. Videz zaključite s šminko v naravni barvi ali pa s svetlejšim odtenkom barve slive. Z osvetljevalcem pri tem videzu ne pretiravajte.

Karamelne oči

Uporabite karamelno barvo senčila in si z njim zadimite oči. Dodajte še črno črtalo za oči, na ustnice pa prozoren glos. Za ta videz naj bo koža čista in predvsem naj bo videti naravno (pod podlago lahko uporabite osvetljevalec).

Vijoličasto črtalo za oči

Kerry Washington je na Zlatih globusih pokazala, kako lahko odrasle ženske vključijo vijoličasto črtalo za oči in so pri tem videti fantastično. Na lica nanesite nekaj malega rdečila, preskočite bronzer. Kombinirajte z roza glosom.

Oči Khaleesi iz Igre prestolov

Kraljica pozna svoj stil in ta je res hud! Videz boste dosegle tako, da boste na oči nanesle globoko pigmentirano črno senčilo za oči in ga zamazale. Lahko si naredite tudi črto, a ustnice naj ostanejo v naravni barvi. Obraz naj bo čim bolj naraven, na lica lahko nanesete še rdečilo.

Maskara in črtalo za oči

S črnim črtalom za oči obrobite oči in še enkrat nanesite maskaro. Bogate trepalnice in definirane oči – kot jih ima Olivia Palermo – so odlična izbira za romantičen stik. Kombinirajte jih z naravnimi ali le nekoliko obarvanimi ustnicami in osvetljevalcem. Izognite se ostremu oblikovanju obraza (contouring), oči pa naj bodo v samo enem tonu senčk za oči (na primer zlatem).

Bronzer

Najbolj zanesljiv način? Držite se ene barve, povsod. Bakreno senčilo za oči, ustnice v naravni barvi s kovinskim odsevom in sij, ustvarjen z bronzerjem, bodo ustvarili vroč monokromatski videz.

Klasične rdeče ustnice

Naj vas navdihne videz Adriane Lime, ona zares obvlada rdeče ustnice. Očistite si obraz, nanesite dobro podlago in uporabite svetlejšo rdečo šminko. Kombinirajte z večplastnim nanosom maskare in zlatim senčilom na notranji strani oči.

Glos

Poudarite trepalnice (uporabite lahko tudi umetne) in na ustnice nanesite glos. Z uporabo bronzerja boste dodale videzu nekaj topline. Nanesite ga na lica in senca. Ne pozabite na zelo rahel nanos rdečila.

Vijoličaste ustnice

Zakaj bi morale uporabiti roza ali rdečo šminko? Gigi Hadid dokazuje, da je lahko vijoličasta šminka prav tako dobra izbira. Da boste dosegle ta videz, povlecite lase nazaj, uredite obrvi, vendar naj te ne bodo preveč popolne. Na oči nanesite temnejšo roza barvo z bleščicami in z rjavo barvo definirajte trepalnice. Dodajte še maskaro in vijoličasto šminko.

Črtalo za oči v kovinskem odtenku in rumenorjave ustnice

Pustite tokrat zgornje veke na miru in pozornost usmerite na spodnje. Barva bakra je odlična izbira, ne glede na barvo oči. Ne pozabite na maskaro na spodnjih trepalnicah, a pazite, da se ne sprimejo.

Zadimljene oči v barvi žajblja in bleščice

Rihanna dobro ve, da lahko za zadimljen videz uporabimo katerokoli barvo. V tem primeru je to barva žajblja s kovinskim odsevom, ki pravzaprav deluje zelo naravno. Za ta videz uporabite tudi osvetljevalec. Dodajte še rdečilo in boginja je tu!


freestocks-org-248125 10 sodobnih slabih navad, s katerimi bi morali prenehati seth-macey-420163 Koliko kardio vaj moraš narediti, če želiš resnično shujšati? brenda-godinez-373449 4 preprosti triki, zaradi katerih se boste to leto bolj zdravo prehranjevali Neutrogenaskin360_1515109937540-5-HR CES 2018: Neutrogena Skin360, vaš novi dermatolog · · ·