Quarrel
V zraku · buzz buzz

Pravijo, da so moški z Marsa in ženske z Venere – v popolnem nasprotju. Ženske skrivnostna in zapletena bitja, moški pa preprosta in misleča vrsta. Zdi se, da vsak doživi stvari na drugačen način. V tem je seveda nekaj resnice in zmeraj je zabavno, ko te razlike potenciramo, vsaj zavoljo nedolžne zabave. Tudi mi smo izbrali dvanajst hudomušnih (pa tudi pretiranih) razlik med moškim in ženskim spolom.

1. Ko smo v družbi in se družijo med seboj ženske, se bodo klicale po imenih. Kadar pa gre za izključno moško družbo, bodo fantje uporabili nadimke kot so: “stari”, “lepi”, “prjatu”, “pussy”…

2. Ob prejemu računa, fantje nikoli ne preračunavajo kaj dosti. Vsak vrže na mizo raje kakšen evro več, medtem ko punce izračunajo svoj delež do potankosti.

3. Moški bodo plačali 10 evrov za stvar, ki jo potrebujejo, čeprav je v resnici vredna 5 evrov. Dekleta bodo plačala 5 evrov za stvar, ki je vredna 10 evrov. Zakaj? Ker je na razprodaji.

4. Moški imajo v kopalnici, kar potrebujejo: zobno ščetko, zobno pasto, brivnik, šampon, milo ter brisačo. Medtem pa naj bi povprečno število predmetov v kopalnici, ki jih poseduje povprečna ženska, znašalo 337. Moški izmed teh predmetov ne zmorejo identificirati niti dvajsetih.

5. Ženske imajo zadnjo besedo v vseh prepirih. Karkoli bodo moški poskušali dodati po končanem prepiru, je začetek novega. Moški bodo po prepiru z moškim že čez 5 minut spet prijatelji, ženske si bodo med seboj zamerile za vse življenje.

6. Ženske se ubadajo s prihodnostjo vse dokler se ne poročijo, moški pa obratno – za prihodnost jih ne skrbi, dokler se ne poročijo.

PREBERITE ŠE: 15 stvari, ki jih močni pari nikoli ne počnejo

7. Uspešen moški je tisti, ki zasluži več denarja, kot ga lahko njegova partnerka zapravi. Uspešna ženska je tista, ki si takšnega moža tudi najde.

8. Ženske se poročijo s praznim upanjem, da bodo spremenile moškega, moški pa s praznim pričakovanjem, da se žena nikoli ne bo spremenila.

9. Ženske se bodo uredile za nakupe, zalivanje rož, odnašanje smeti, čvrljanje po telefonu, branje knjige in branje elektronske pošte. Moški se bodo uredili za poroko in za pogreb.

10. Moški se zbudijo prav tako lepi, kot so zaspali. Ženske lepota pa včasih tekom noči zbledi.

11. Ženska ve vse o svojih otrocih: kdaj morajo k zdravniku, ali so zaljubljeni, kdo so najboljši prijatelji in kaj je njihova najljubša hrana, česa se bojijo, o čem sanjajo in v kaj zaupajo. Edino, kar se moški zavedajo je, da z njimi živijo.

12. Ženske bodo v iskanju partnerja upale na lepega, skrbnega, romantičnega, strastnega, takšnega, ki nikoli ne bo varal, ki jim bo dajal komplimente in takšen, ki nikoli ne bo kritiziral njihovih prijateljic. Moški upajo le na eno: veliko oprsje.

iStock_000043350944_Medium Facebook: kako se znebiti odvisnosti? ORTO_pomaga_mladim_partnerji_800x600 Mlad in brez službe?! Žur z razlogom, ti lahko priskrbi službo! always-like-a-girl-hed-2014 20 najbolj viralnih oglasov v letu 2014 andromeda-galaxy-15763 33 osupljivih fotografij vesolja, ki nas naredijo tako majhne · ·