34331231
V zraku · buzz buzz

Photoshopa se danes poslužujejo domala vsi, ki se ukvarjajo s fotografijo. Fotka je namreč postala nižji člen ”prehranjevalne verige” proti grafičnemu programu. Včasih vanjo poseže tako, da ga sploh ne opazimo, na drugi strani pa lahko Photoshop prepoznamo takoj, kot v našem primeru, kjer je Sarah DeRemer zmiksala živali, sadje in zelenjavo in s tem gotovo razburila kakšnega vegeterijanca.

Na internet ne manjka ničesar, posebej ne čudaških stvari, kamor gotovo sodijo tudi modifikacije in miksi oziroma hibridi stvari, ki ne gredo skupaj. Čeprav se zdi, da smo videli že vse, pa vedno znova nastane nekaj, ob čemer si rečemo: ”Kaj za vraga?”

PREBERITE ŠE: Bizarni dvojniki – ljudje, živali in stvari, ki so si med seboj neverjetno podobne

Vsi vemo, kako zelo na različnih bregovih si stojijo vegeterijanci in mesojedci, a umetnica Sarah DeRemer je s svojim projektom ”Animal Food” združila prav ta dva pola, kjer je v Photoshopu živalske oblike ujela s pomočjo sadja in zelenjave. Če bi lahko to dejansko prebavili ne vemo, a internet vsekakor lahko, kot marsikaj drugega in še precej bolj bizarnega.

Pomarančna kokošOdpri galerijo

BwjltSYIIAAAHoC 15 slik, ki razložijo vse v našem življenju iStock_000046975828_Medium Srečni? 10 motivacijskih lekcij, ki se jih lahko naučimo od starih grkov btoy-street-art-stencil-27 Street art – čudoviti barvni portreti žensk cover Moderni vintage kolaži Eugenie Loli ·