Kreativni pogradi
Utrip mesta · dom

Urejanje sobe je lahko zanimiv projekt, sploh če je pomemben dejavnik prihranek prostora. V primeru ležišč tako sprva pomislimo na pograde. Ob tem v glavi vsi dobimo neko klasično predstavo, pa vendar tudi pogradi ni treba, da so le klasični ”double-decker-ji” kot jih poznamo. Če iščete nekaj drugačnega, nekaj bolj kreativnega, ko bo pograd več kot le funkcionalen kos pohištva, smo za vas izbrali nekaj idej, ki bodo dala krila vaši domišljiji.

Pogradi so sinonim za prihranek prostora. Gre za praktično rešitev za majhne prostore. Čeprav se zdi, da so vsi bolj ali manj enaki in da jih tlačimo samo v majhne prostore, pa imajo tudi pogradi kreativno žilico in niso nujno le strogo funkcionalen kos pohištva, ampak lahko služijo tudi kot poživitev bivalnega prostora. Tako kot zakonska postelja ali kak drug večji kos pohištva.

PREBERITE ŠE: Notranja oprema: 22 idej za optimizacijo prostora v majhnem stanovanju

O čem točno govorimo pa preverite v spodnji galeriji, v kateri boste spoznali, da ste se močno motili o pogradih, saj imajo ti številne ”skrite talente”.

Kreativni pogradiOdpri galerijo
Modularno pisarniško pohištvp Bjoern-Meier Sodobno modularno pisarniško pohištvo berlinskega studia Bjoern-Meier Projekt Solidwool Solidwool: Sodobno trdno pohištvo, narejeno iz volne Barviti stoli oblikovalca Yinka Ilori Ekscentrični “remake” stoli, ki so jih navdihnile tradicionalne afriške tkanine Ambientalna svetilka Luna Luna je ambientalna svetilka, ki je pomanjšana Luna · ·