shutterstock_282080363
V zraku · buzz buzz

Oktober je mesec boja proti raku na dojkah in 13. oktober je dan brez modrca. To je dan, ko dekleta po svetu za 24 ur odvržemo modrce in se znebimo teh strašnih (a včasih še kako koristnih) okovov. Če se modrcu danes ne gre izogniti, lahko dan brez modrca zaznamujemo z vijoličasto barvo.

Ženske smo veličastna bitja in svojega bogastva danes nimamo namena skrivati. Čas je, da svet vidi, s čim smo blagoslovljene. Naj bodo naše prsi miniaturne ali velike, polne, poskočne, občutljive, naj se bleščijo in so gladke, naj bodo mehke, rožnate, okrogle, svilnate, poredne ali ljubke, danes naj bodo predvsem proste vseh okovov.

PREBERITE ŠE: 12 najbolj nadležnih težav z modrcem, s katerimi se lahko poistovetimo vse ženske

Moški, nikar ne pozabite, da lahko tudi vi sodelujete. Vaša naloga je, da podprete dame z nečim vijoličastim, pa naj bo to kravata, boksarice, nogavice ali majica. Ta podpora je namreč še kako pomembna.

lairbrothers1 Šest bratov pozdravi prvo sestrico – najbolj čudovit video leta! Odvisnost od pametnih telefonov Tehnološko razstrupljanje: 7-dnevni načrt za odvajanje od pametnega telefona Phubbing Ta novi pojav je večji strup za razmerja kot ljubosumje! Navada, ki vama mora preiti v kri: 5+ razlogov, zakaj je jutranji seks BOLJŠI od kave Navada, ki vama mora preiti v kri: 5+ razlogov, zakaj je jutranji seks BOLJŠI od kave