apostolos-vamvouras-5y3gB2egiVk-unsplash
V zraku · odnosi

“Naredi eno stvar, za katero misliš, da je ne zmoreš. Naj ti spodleti. Potem poskusi ponovno. V drugo jo naredi bolje. Ljudje, ki jim nikoli ne spodleti, so tisti, ki nikoli ne poskusijo. To je tvoj trenutek. Zgrabi ga.” – Oprah Winfrey

Ljudje pridobijo različne navade, tudi slabe, skozi različne situacije v življenju. Morda skozi kulturne raznolikosti, družbena pričakovanja. Prepoznavanje nezdravih navad je prvi korak k ustvarjanju pozitivnih sprememb, da se lahko premaknete naprej, da dosežete svoj potencial.

In kaj močne ženske ne počnejo in kaj se lahko iz tega naučite vi glede na psihoterapevtko in avtorico bestsellerjev Amy Morin?

Ne primerjajo se z drugimi ljudmi

Če primerjate svojo srečo, bogastvo in videz z drugimi ljudmi, vas to psihično izčrpa. Edina oseba, s katero bi se morali primerjati, ste vi sami, včeraj.

Ne vztrajajo pri popolnosti

Vzpostavite si visoka pričakovanja do sebe, hkrati pa sprejmite, da so napake del učnega procesa, del življenja.

Ranljivosti ne vidijo kot šibkost

Potrebna je moč, da se izpostavite, da ljubite in tvegate, da vas bo kdo ranil. Ne glede na to, ali ste prvi rekli, da imate nekoga radi, ali pa ste postavili vprašanje, ob katerem se počutite neprijetno, je to, da ste ranljivi, ključ za oblikovanje bolj zdravih in srečnejših odnosov.

Ne dopustijo, da bi jih dvomi ustavili pri doseganju ciljev

Če dvomite vase, ni nič narobe, je normalno. A ne dovolite jim, da bi vas ovirali na poti, da bi vas zaustavili, da ne bi nadaljevali začetega. Vaši možgani bodo dvomili v vašo usposobljenost, vendar ne verjemite vsemu, kar mislite.

Ne razmišljajo preveč, ukrepajo

Ukvarjajte se z reševanjem problemov, vendar ne dovolite, da bi se preveč zapletli v cikel razmišljanja.

Ne izogibajo se težkim izzivom

Bodite pripravljeni, da se soočite s svojimi strahovi in da ​​stopite do problema. Izzovite se, da postanete vsak dan nekoliko močnejši in si gradite zaupanje v vaše sposobnosti. Tako se boste lažje soočili s težkimi situacijami.

Ne bojijo se kršiti pravil

Ne glede na to, ali gre za nenapisano pravilo ali pa je morda to delo, za katero niste ravno kvalificirani: ne dovolite, da bi vas družbena pričakovanja in pravila omejila, ali zadušila vašo rast.

Ne ponižujejo drugih, da bi s tem dvignile sebe

Poniževanje drugih vas ne bo postavilo na vrh. Ohranili boste svoj položaj, dokler vas nekdo ne bo ponižal, kakor ste vi njih. Ko druge ljudi dvignete, postanete resnični vodja.

Ne dovolijo drugim, da omejijo njihov potencial

Ne dovolite, da vas zavračanje ali ostra kritika ustavita. Ni potrebno, da drugi verjamejo v vas, dokler sami ne verjamete vase.

Ne krivijo se, ko gre kaj narobe

Priznajte svoje vedenje, ne da bi krivili svoj značaj. Recite si “Slabo sem se odločila”, namesto, da si rečete “Slaba oseba sem”. To je ključnega pomena, da se lahko učite iz napačnih korakov.

Ne molčijo

Če se odločite, da se ne postavite proti nekomu, ki zlorablja svojo moč, še ne pomeni, da ste šibki. Od vas je odvisno kako se odločite, kaj je najbolje za vas. A vedite, da vas molčanje lahko duševno izčrpa. Prepoznavanje nezdravih navad je prvi korak pri ustvarjanju pozitivnih sprememb, da se lahko premaknete naprej, da dosežete svoj največji potencial.

Nimajo slabe vesti, če spremenijo svoje življenje

Ne glede na to, ali naredite popoln poklicni premik pri 30. letih ali pa preoblikujete življenje pri 60. letih, je pomembno, da osebno rastete in uresničujete svoje sanje.

Ne zmanjšujejo pomena svojega uspeha

Ne skrbite toliko, da boste videti arogantni, če želite zaslužiti za svoje trdo delo in svoje veščine. Vadite izgovarjanje preproste besede “Hvala!” ko dobite pohvalo in delite svoj uspeh z drugimi.

Opustite slabe navade, ki vas zadržujejo, da boste lahko naredili korake naprej in dosegli svoj največji potencial. Postanite najboljša različica sebe!

bryan-papazov-q_z658zYxak-unsplash Kar ti je namenjeno, te nikoli ne bo zapustilo! cover-s-temi-zenskami-smo To so ženske s katrimi so moški praviloma najsrečnješi! cover-astroloska-znamenja-seksi To so astrološka znamenja, ki so v postelji najbolj aktivna! shutterstock_1539626996 Ni težava v tašči: pogosto je glavni sovražnik svakinja, torej njegova sestra! · ·