Mački, ki kujejo zaroto
V zraku · buzz buzz

Mačke obvladujejo splet, o tem ni nobenega dvoma. A kdaj ste si nazadnje pogledali kakšno konkretno mačjo fotogalerijo? Od tedaj je že kar nekaj časa, kajne? Saj ne, da hočemo priliti olja na ogenj tej spletni obsesiji, a za vas imamo pripravljeno prav posebno zbirko teh domačih živali, ki ne naklepajo nič dobrega. Predstavljamo vam namreč 13 mačk, ki si jih ne želite doma, saj imamo občutek, da bi vas umorile med spanjem. Pa sladke sanje!

Mačke so po eni strani nadvse prijazna bitja, a istočasno izjemno skrivnostna in pretkana. Nekatere imajo tako v ozadju povsem drugačen namen, kot je smukanje okoli lastnika ali celodnevno potepanje.

PREBERITE ŠE: Žlica za selfie – nov bizaren izum s planeta selfijev

To zagotovo velja za naslednjih 13 mačk, ki jih boste spoznali v fotogaleriji, saj te, sodeč po zlobnem izrazu na obrazu, kujejo zaroto proti svojim lastnikom. Če bi obstajal seznam najbolj iskanih in okrutnih mačk na svetu, bi ta trinajsterica na njej gotovo visoko kotirala. Zatorej, če katero izmed teh kdaj srečate in če cenite življenje, bežite, kolikor vas nesejo noge!

Najbolj zlobne mačke na svetu.Odpri galerijo

Spletne strani za dolgočasne dni 5 zanimivih spletnih strani ali kaj počne človek, ko mu je dolgčas Je tvoja mama najboljša mama na svetu? 17 znakov, da je tvoja mama najboljša mama na svetu Jesensko listje, kot slikarsko platno Joanna Wirażka odpadlo jesensko listje uporablja kot slikarsko platno za svoje slike Zveza 6 nasvetov, kako kar najhitreje preboleti razpad zveze