NASREČNJEŠI DAN V ŽIVLJENJU
V zraku · buzz buzz

Prav gotovo se vsi spomnimo dneva, ko se je sreča zdela neskončna. Po navadi so taki dnevi povezani z dogodki, kot sta poroka ali rojstvo otroka. A včasih so dovolj čisto majhne stvari, ki na obrazu pričarajo nasmeh do ušes. Tukaj je 14 ljudi na njihov najsrečnejši dan v življenju. Kaj pa je za vas sreča?

Kaj je sreča? Kako bi jo lahko opisali? Po definiciji filozofov je sreča stanje popolne zadovoljitve in odsotnost vsakršne želje. A naše želje se razlikujejo in med tem, ko bo nekdo doživel srečo že ob najmanjši malenkosti, bodo nekateri potrebovali več in še več.

PREBERITE ŠE: To so ženske, s katerimi so moški v zakonu najbolj srečni

A ‘več in še več’ prav gotovo ni potreboval Jose Antonio, ki je 25 let živel na ulici, dokler ga nekega dne ni opazil lastnik kozmetičnega in frizerskega salona. Spremenil ga je v modnega hipsterja in ga tako neizmerno osrečil. Pa ne samo to. Zaradi te preobrazbe je Jose dobil tudi službo.

Prav tako ni veliko potreboval ta moški, ki je s pomočjo posebnih očal prvič v življenju videl prave barve.

In kako srečen je bil moški, ki je s pomočjo bionski očal prvič po 10 letih prvič videl svojo ženo!

A to niso edini primeri srečnih ljudi. V galeriji najdete še več ljudi, ki so svoj najsrečnejši dan v življenju ujeli v fotografski objektiv.

Galerija – ljudje na svoj najsrečnejši dan

99-letnici se izpolni srčna želja: aretacija. Odpri galerijo
1355507746047.cached Znanstveniki ugotavljajo, da naj bi bili ‘hobiti’ naši predniki zadnje fotografije ikon Zadnje fotografije največjih ikon, preden smo jih izgubili shutterstock_480214711 To je 6 kombinacij horoskopa, ki nikakor ne spadajo skupaj Moški pravijo, da imajo s takšnimi ženskami najsrečnejšo zvezo Moški pravijo, da imajo s takšnimi ženskami najsrečnejšo zvezo · ·