christopher-walken-kia-super-bowl-50-ad-ce7a95b8d7a548dc copy
Utrip mesta · mobilno

Pretirano zaščitniški očetje, pregon s Toyoto Prius in prezebli voznik Mustanga so le nekateri izmed pripetljajev, ki jim bomo priča. Že nekaj let reklame med velikim finalom ameriškega nogometa skorajda zasenčijo dogajanje na igrišču.

In tako niti ni čudno, da podjetja v te reklame vložijo ogromno denarja in vanje privabijo največje zvezdnike zabavne industrije.

1. Honda: “Pick-up za vzljubiti”

Kaj se zgodi, ko imate kopico ovac in keson, ki je opremljen z zvočnim sistemom? Rezultat si lahko ogledate v videu, ki prikazuje kopico zelo talentiranih proizvajalk volne in Hondin pick-up kamionet.

2. Volkswagen: “Sila”

Leta 2011 je navdušil Volkswagnov reklamni spot, ki je združil temno stran Sile s takrat novim Volkswagnom Passatom. Nadobuden fantič preizkuša svojo Silo na hladilniku, umivalniku in celo družinskemu psu. Mu bo na koncu uspelo obvladati Silo?

3. Hyundai: “Prvi zmenek”

Kadar se najstniki odpravijo od doma ali na svoj prvi zmenek, so starši vedno na trnih. Ko se hči Kevina Harta odpravlja na prvi zmenek, oče brez pomišljanja prepusti hčerinemu spremljevalcu ključe svojega novega Hyundai Genesisa. Kevin že ve, zakaj, ima namreč asa v rokavu, saj lahko prek “Car Finderja” budno spremlja, kje je njegova hči.

4. Bridgestone: “Odgovori vsem”

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste po nesreči namesto sodelavcu odgovorili kar vsem naslovnikom prejetega sporočila? Neljubi dogodek ima lahko negativne posledice, ki pa se jih ob uporabi kakovostnih gum da tudi preprečiti.

5. Toyota: “Najdaljši pregon”

Toyota Prius kot avtomobil za pobeg pred policijo? Verjetno si ne predstavljamo kaj takega, a nerodnim nepridipravom se tudi to zgodi. Jim bo na koncu uspelo?

6. Chevrolet: “Srečni maturant”

Se lahko mlad moški na pragu svoje prihodnosti in samostojnega življenja lahko česa bolj razveseli kot popolnoma novega avtomobila? Chevrolet Camaro Convertible mu bo zagotovo spremenil življenje.

7. Hyundai: “Ryangrad”

Reklama z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi bo všeč predvsem predstavnicam nežnejšega spola. Si predstavljate, da živite v mestu, ki je polno Ryanov Reynoldsov? Še dobro, da je Hyundai Elantra opremljena s sistemom za zaviranje v sili.

8. Chevrolet: “Milo”

Se še spomnite, kako so nam babice govorile, da nam bodo usta oprala z milom, če bomo grdo govorili? Otroci v reklami za Chevrolet SSR si preprosto ne morejo pomagat in doleti jih prav takšna usoda.

9. Ford Mustang: “Zelena luč”

Možakarja Ford Mustang kabriolet tako navduši, da se je tudi v največjem mrazu pripravljen voziti zgoraj brez. A kaj se zgodi, ko se  na semaforju prižge zelena luč?

10. Kia: “Walkenova omara”

V tem reklamnem spotu nam Christopher Walken razloži razliko med navadno, bež in super drugačno barvasto nogavico. Svojo razlago dokončno potrdi še z novo Kio Optima.

11. Audi: “Zelena policija”

Zelena policija se tokrat spravi na prav vsakega, ki ne spoštuje ekološki načel in ne prispeva kar največ k ohranjanju matere zemlje. Vas zanima, kako jo bo ob vsem tem pritisku zelene policije odnesel Audijev voznik?

12. General Motor: “Robot”

Mislite, da se tudi roboti česa bojijo? In kaj poleg rje bi to še lahko bilo? V reklami za 5-letno oziroma 100.000 milj dolgo garancijo General Motors robota za tekočim trakom obhajajo zelo različne misli.

13. Acura: “Zamenjava”

Jerry Seinfeld si na vso moč prizadeva, da bi prišel na prvo mesto prihodnjih lastnikov Acure oziroma Honde NSX. Za dosego svojega cilja je pripravljen storiti prav vse. Mislite, da mu bo to tudi uspelo?

14. Kia: “Junaško popotovanje”

Melissa McCarthy je na misiji, da reši planet, vse od kitov, ledenikov, dreves do nosorogov. Ničesar od tega pa ne bi zmogla brez pomoči svoje zveste hibridne spremljevalke Kie Niro.

Iguana Commuter Iguana Commuter: jahta, ki se zapelje tudi na kopno BMW Z4 20 avtomobilov, ki si jih želimo dobiti v roke v letu 2018 Gibbs Biski Gibbs Biski: dvoživka med vodnim skuterjem in motornim kolesom kalk-01 (1) Cake KALK: Tesla v svetu motociklizma · · · ·