15 bizarnih fotografij, ki so tako neprijetne, da vas bo zmrazilo.
V zraku · buzz buzz

Dejansko obstaja neko nepojasnjeno zadovoljstvo v tem, da narežete torto na sorazmerne kose ali pobarvate pobarvanko natančno do linije. No, nekaterim to ni uspelo, kar je zelo nadležno.

Naravni svet je obogaten z naravno simetrijo, pa tudi tisti, ki ga je človek umetno ustvaril. Navsezadnje je tudi dizajn človeškega telesa simetričen. Ko naši možgani simetrijo zaznajo, je ta občutek zanje izjemno prijeten.

Nasprotna temu je asimetrija, ki sproži opozorilo, da nekaj ni čisto v redu. Nekateri izmed nas na to sploh niso pozorni, drugim pa kocine skočijo pokonci. Ob pogledu na te fotografije bodo tudi tisti ‘najbolj sproščeni’ po tihem v sebi kričali.

Galerija slik – Neprijetne fotografije

Način, kako so izdelki odprti.Odpri galerijo
Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba? Zakaj imajo Francozinje vedno na pretek moške pozornosti in kaj ima s tem samopodoba? Ta punčka je stara samo 6 mesecev, in to so njeni lasje. Ta punčka je stara samo 6 mesecev in to so njeni lasje Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas. Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom. Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom · · · ·