Čudovito panoramsko okno
Utrip mesta · dom

Le kdaj boste prenavljali dom, če ne takrat, ko imate največ pod palcem? Tukaj so najbolj nore, udobne in ekskluzivne ideje za prenovo doma! Če še namreč nimate svojega sanjskega doma, ga lahko vsaj načrtujete. Tukaj je 15 sijajnih stvari, ki jih morate kupiti takoj, ko obogatite!

Kaj je skrivnost udobnega, razkošnega domovanja? Nobena skrivnost ni, da tisti, ki že imajo dovolj pod palcem, vlagajo svoje tisočake v moderna in udobna domovanja. Vinska klet za vrhunska vina, dodatna omara, namenjena čevljem, bazeni, domači kino, golf igrišče ali pa tropska prha – oni vedo, kam in kako vložiti denar. In da boste vedeli tudi vi, samo pripravili 15 sijajnih stvari, ki jih morate kupiti takoj, ko obogatite!

PREBERITE ŠE: 7 top trendov za dom v letu 2017

Galerija – 15 sijajnih stvari, ki jih morate kupiti takoj, ko obogatite

Čudovita udobna terasaOdpri galerijo
Richmond-VA (1) Razkošna praznična okrasitev – najlepše božično okrašene hiše Slovenski koledar Alpra Design 2017 Slovenski koledar Alpra Design 2017 – Pirellijev koledar v svetu avtomobilizma Mark Zuckerberg in Jarvis Mark Zuckerberg je Tony Stark in to je njegov Jarvis Klubska miza Teles Taxidi Teles Taxidi – lebdeča klubska miza, ki stane celo premoženje · · ·