mis sveta
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vsake oči imajo svojega malarja, pravijo, in na najbolj prestižnem lepotnem tekmovanju za mis sveta vsako leto izberejo lepotico, ki osvoji srca velike večine svetovnih prebivalcev. A videz ni vse. Skozi zgodovino tekmovanja so se namreč zvrstila dekleta, ki so imele nekaj več, tisti “je ne sais quoi”. Tukaj je 15 najbolj sijočih kronanih lepotic, ki so bile deležne laskavega naslova za mis sveta.

Tekmovanje za mis sveta je eno od najstarejših lepotnih tekmovanj na svetu. Leta 1951 ga je ustanovil britanski oglaševalski agent Eric Morley. Prvotno je bilo tekmovanje predvideno kot enkratni dogodek, a smo mu zaradi njegove globalne priljubljenosti danes lahko priča vsako leto.

PREBERITE ŠE: Drzne lepotice, ki so jih ljubili najbolj slavni rockerji

Na tekmovanju za mis sveta se je zvrstilo nešteto lepotic, tudi Slovenk, ki so ponosno predstavljale svoje države. A nekaj izmed njih jih še posebej izstopa. To so tiste lepotice in zmagovalke, ki so bile razen po svoji lepoti znane tudi po svojem prav posebnem siju in tistem ‘je ne sais quoi‘. V galeriji vas čaka 15 najbolj sijočih lepotic z laskavim naslovom mis sveta.

Galerija – 15 najbolj sijočih zmagovalk lepotnega tekmovanja mis sveta

Susana Duijm, Venezuela, mis sveta 1955Odpri galerijo

Bazen TPL_notranji Sup druzina Nagradna igra: osvojite razvajanje v Thermani Laško il_fullxfull.679851814_5mhc Blazinice v obliki rib skrbijo za popolno sprostitev shutterstock_1360647728 Plešasti moški (oziroma moški z obrito glavo) so uspešnejši, inteligentnejši in bolj možati! Resnica ali laž? lepotni trendi 2017 Lepotni trendi 2017: 12 trendov, ki jih moramo letos obvezno preizkusiti · · · · ·